Jurassic World

"Jurassic World: Dominion": Rykende fersk plakat avslører ny premieredato

Ting skjer!

Colin Trevorrows tredje "Jurassic World"-kapittel, "Dominion", har fått en duggfrisk teaserplakat - og den avslører også filmens nye lanseringsdato.

Dinosaur-eventyret skulle i utgangspunket brøle fra seg i verdens kinosaler allerede fra 11. juni 2021, men er nå utsatt til 10. juni 2022.

Innspillingen av "Dominion" er kun én av mange filmproduksjoner som har stått på koronapause det siste halvåret, men i begynnelsen av august gjenopptok endelig filmteamet innspillingen på de flere settene i London.

Les også: Denne trion spiller STORE roller i "Jurassic World 3", ifølge regissøren

"Dominion" vil samle trioen Sam Neill, Jeff Goldblum og Laura Dern for første gang på 26 år.
"Dominion" vil samle trioen Sam Neill, Jeff Goldblum og Laura Dern for første gang på 26 år.

Gjenforener ikonisk trio

I fjor høst kom gladnyheten om at filmen vil gjenforene Laura Dern, Sam Neill og Jeff Goldblum, de tre originale hovedrollene fra "Jurassic Park", for første gang på 26 år. Ifølge Kino.dk har Trevorrow uttalt at disse, blant flere grep, skal bidra til å knytte "JW"-serien sammen med den originale "JP"-serien.

Produksjonen holder så langt handlingen tett til brystet, men vi går ut ifra at Trevorrows 8 minutter lange kortfilm "Battle at Big Rock", som utspiller seg et år etter de tragiske hendelsene i "Jurassic World 2: Fallen Kingdom" (hvor en urovekkende stor samling dinosaurer flyktet fra fangenskap - og ut i den virkelige verden), gir en forsmak på hva vi har i vente. Dinosaurene har lagt livet på øya Isla Nublar bak seg, og lever nå side om side med menneskene...

Se den nye teaserplakaten under:

Jurassic World: Dominion

"Jurassic World: Dominion" har premiere 10. juni 2022