Tom Hanks i News of the World

"News of the World"-trailer: Se Tom Hanks i sin første westernfilm noensinne

Hold your horses, folkens!

Universal har sluppet den første traileren for "Jason Bourne"-regissøren Paul Greengrass' kommende western-film "News of the World".

Tom Hanks spiller filmens hovedrolle, veteranen og enkemannen Captain Jefferson Kyle Kid - som vandrer fra by til by for å dele nyheter om verden, presidenter og dronninger, store slag, ødeleggende katastrofer og gripende eventyr fra verdens hjørner.

Les også: "Mission: Impossible 7": Takker Norge i avskjedshilsen - og teaser livsfarlig stunt

Helena Zengel og Tom Hanks spiller mot hverandre i westernfilmen "News of the World".
Helena Zengel og Tom Hanks spiller mot hverandre i westernfilmen "News of the World".

I Texas treffer han på Johanna (Helena Zengel), en forlatt 10-åring, som 6 år tidligere ble tatt inn i varmen av Kiowa-folket - og oppdratt som en av deres egne. Jenta, som aldri har opplevd verden utenfor stammesamfunnet, skal returneres til sin biologiske tante og onkel mot sin vilje. Kidd går med på å bringe jenta dit loven sier hun hører hjemme, og de to legger ut på en utfordrende reise gjennom villmarken...

Til tross for at Tom Hanks er blant nåtidens største og mest ikoniske skuespillere, har han knapt spilt i filmer som utspiller seg før 2. verdenskrig ("Road to Perdition" og "Cloud Atlas" er unntak). Dette blir altså første gang Hanks tar på seg cowboyhatten og beveger nesa mot vest - og vi gleder oss til å se resultatet!

Se filmens første trailer øverst i artikkelen.

"News of the World" lanseres på kinoer i USA til jul, men har hittil ikke fått norsk premieredato.