Jessica Chastain i The 355

Jessica Chastain leder et stjernespekka spionlag i traileren til The 355

The 355 handler om en gruppe kvinnelige superspioner som slår seg sammen for å finne og sikre et topphemmelig våpen som har kommet i hendene på en gruppe leiesoldater. Se traileren over!

Amerikanske Jessica Chastain spiller hovedrollen i The 355, en kommende actionthriller om en gruppe hemmelige agenter fra hele verden. Chastain spiller CIA-agenten Mace, som rekrutterer resten av gjengen.

Med seg har hun et internasjonalt stjernelag bestående av kenyansk-mexikanske Oscar-vinneren Lupita Nyong’o (Black Panther), den spanske Oscar-vinneren Penélope Cruz (Vicky Cristina Barcelona), tyske Diane Kruger (Inglourious Basterds) og kinesiske Fan Bingbing (X-Men: Days of Future Past).

Traileren over har skikkelige Mission: Impossible-vibber, og filmen er regissert av Simon Kinberg, som blant annet er produsenten bak The Martian og Deadpool. Han debuterte som regissør med fjorårets X-Men-film Dark Phoenix, der Jessica Chastain spilte en sentral rolle. Filmen fikk hard medfart fra fans og anmeldere, men på den andre siden fikk jeg mulighet til å intervjue både Chastain og Kinberg, og det var fornøyelig.

Se intervjuene her!

Vi aner ikke når eller hvordan The 355 kommer til Norge, men i USA har filmen planlagt premieredato 15. januar.