Tom Holland i Spider-Man

"Spider-Man 3": Mystisk lapp får ryktebørsen til å koke!

Internett vet alt...

For én uke siden fikk vi vite at Jamie Foxx gjenopptar rollen som superskurken Electro i Marvel Studios "Spider-Man 3" - og nå kan det se ut til at innspillingen er nærmere enn vi kunne forestille oss. Det ryktes nemlig at Tom Holland er klar for å tre inn i edderkoppdrakta og kaste seg foran kameraene allerede neste uke.

Spekulasjonene startet etter at en Reddit-bruker postet et bilde av en mystisk lapp fra nabolaget sitt i Queens, i New York. Lappen ber folk om å flytte bilene sine fredag 16. oktober, fordi en filminnspilling skal i gang på stedet. Prosjektet står oppført med tittelen "Serenity Now" - som ifølge Cinemablend er intet mindre enn arbeidstittelen på den kommende "Spider-Man"-oppfølgeren. Oah!

Se posten under:

Spider-Man 3?

Ny Seinfeld-referanse?

Joda, det kan selvfølgelig være snakk om noe helt annet her, men vi må innrømme at det o'store internett har rett i at mye peker i retning "Spider-Man 3":

Først og fremst, castingnyheten om Jamie Foxx røper at ting skjer nå! Deretter, tidspunktet for å rulle i gang kameraene er perfekt! Filmen skal etter planen lanseres i desember 2021, ca 14 måneder fra nå.

Sist, men ikke minst: Prosjekttittelen lukter Spidey LANG vei. "Serenity Now" er nemlig en populær Seinfeld-episode - og wait for it...Forgjengeren "Far From Home" benyttet prosjekttittelen "Fall of George" - en referanse til Seinfeld-episoden "Summer of George". Tilfeldig? Neppe...

Dersom det faktisk er "Spider-Man 3" det ropes "action" for neste fredag, vil vi sannsynligvis få et eller annet bildebevis ganske snart! Vi venter i spenning...

Klikk på linkene for å se hvor du kan streame "Spider-Man" "Homecoming" (2017) og "Far From Home" (2019).