Angelina Jolie, Christoph Waltz

Stjerneduo kan være klare for sitt første filmsamarbeid!

Angelina Jolie og Christoph Waltz er i forhandlinger i dette sekund.

Angelina Jolie og Christoph Waltz er i forhandlinger om å spille hovedrollene i det musikkdrevne dramaet "Every Note Played". Det annonserte filmstudioet STXfilms forrige fredag, ifølge Collider.

I filmen følger vi Richard (Waltz), en verdenskjent konsertpianist som er i ferd med å kreere sitt livs største verk idet han får en livsforfandrende diagnose. Når ekskona Karina (Jolie), etter mange år uten kontakt, dukker opp for å ta vare på ham - har han ikke noe annet valg enn å gjenforenes med sitt tidligere mislykkede forhold. Samtidig må han forsøke å omdefinere sin søken etter storhet.

Filmen skal regisseres av Michael Sucsy ("Gray Gardens"), og manuset er skrevet av Monet Clayton og David Mandell - basert på Lisa Genovas kritikerroste roman med samme tittel.

"Vi er begeistret over å bringe dette eksepsjonelle filmteamet sammen for denne emosjonelle, kraftige og ikke minst oppløftende historien", sier Adam Fogelson, styreleder i STXfilms Picture Group, i en offentlig uttalelse.

Ved første øyekast virker Jolie og Waltz som en noe... uventet duo, men begge har Oscar-statuetter på hylla - og vil forhåpentligvis overraske oss positivt. Waltz vant Oscar for beste birolle i Tarantino-filmene "Inglourious Basterds" (2010) og "Django Unchained" (2013), og Jolie kan skilte med Oscar for beste birolle i "Girl, Interrupted" (2000).

Lanseringsdatoen for "Every Note Played" er foreløpig ikke satt.