Nicolas Cage i Jiu Jitsu

Første "Jiu Jitsu"-trailer: Nicolas Cage, martial arts og aliens - er dette årets mest koko actionfilm?

"I can fly too!"

Hånda i været, alle som er gira på å se Nicolas Cage med bandana på hodet, et gigantisk sverd i hånda + en dæsj martial arts og en teskje alieninvasjon!?

Vel, dette må være din lykkedag! I den kommende actionfilmen "Jiu Jitsu", co-skrevet, produsert og regissert av Dimitri Logothetis ("Kickbozer: Retaliation"), får du alt dette - og mer til.

Selv om det kanskje kan høres sånn ut, flykicker ikke filmen heeelt ut av det blå her. "Jiu Jitsu" er basert på 2017-tegneserien med samme navn, også den skrevet av Logothetis (og Jim McGrath).

Les også: Jeff Goldblum (67) gjenskaper klamt Jurassic-øyeblikk

I CAN FLY TOO: Nicolas Cage vs. Aliens i "Jiu Jitsu".
I CAN FLY TOO: Nicolas Cage vs. Aliens i "Jiu Jitsu".

Vi er allerede overbevist om at dette er årets mest koko opplegg, men om du vil forvirre deg sjæl enda et hakk, går den offisielle handlingen som følger:

"Når Jiu Jitsu-mesteren Jake Barnes nekter å møte Branx, en udødelig alien-skapning, henger menneskehetens fremtid i en tynn tråd. Skadet og rammet av alvorlig hukommelsestap, blir Jake fanget av en militærgruppe - som ikke er utstyrt for å bekjempe den nådeløse inntrengeren som har landet på planeten."

Og dere, i dette (forhåpentligvis) nydelige stykket film, er det ikke bare Cage vi skal nyte synet av. Rollelista byr også på slagkraftige navn som Frank Grillo, Tony Jaa, Alain Moussi, Rick Yune, Marie Avgeropoulos og Juju Chan. BOM!

I USA skal "Jiu Jitsu" etter planen lanseres på kinoer og VOD 20. november 2020, men filmen er så langt ikke plukket opp av noen norske distributører.

Se traileren øverst i artikkelen, og plakaten under:

Jiu Jitsu