Mark Wahlberg med snurrebart

Mark Wahlberg viser fram Uncharted-bartepryd

Marky Mark stilner én av fansens mange bekymringer for den kommende Uncharted-filmen.

Året er 2010, og en gang mellom Apple lanserer den aller første iPaden og Mark Zuckerberg blir Time’s Person of the Year, bekrefter Columbia Pictures at en film basert på den populære Playstation-serien Uncharted allerede har vært under utvikling i flere år. 10 år senere er det betydelig færre som setter pris på både iPads og Mark Zuckerberg, Playstation 3 er blitt til Playstation 5, men Uncharted-filmen har latt seg vente på.

Heldigvis må vi ikke vente 10 lange år til før vi endelig får se Nathan Drake & co på det store lerretet, for nå tyder mye på at Uncharted-filmen får Norgespremiere neste sommer. Hvis ikke den også tidsriktig nok blir utsatt, da.

Filmen er uansett under innspilling i disse dager, og det blir en ung Nathan Drake vi får se i form av skuespiller Tom Holland. I rollen som røff-rundt-kantene-mentor og marine-veteran Victor “Sully” Sullivan finner vi ingen ringere enn Mark Wahlberg, et casting-valg mange Uncharted-fans ikke har vært direkte begeistret for. Blant annet reagerte mange da bilder fra settet ble lekket for en måneds tid siden, hvor man tydelig kunne se Wahlbergs nakne overleppe, helt blottet for Sullys ikoniske bart.

Man kan si mye om Mark Wahlberg og hvorfor han kanskje ikke var fansens førstevalg i rollen som Sully, men nå er i det minste overleppen hans mer i tråd med karakteren han skal spille. På instagram viser nemlig Wahlberg stolt frem sin nye bart, som unektelig gjør ham et par hakk likere den værbitte khaki-kledde farsfiguren. Utrolig hvor stor forskjell en enkel bart kan utgjøre!

Som denne twitterbrukeren påpeker, mangler Wahlberg bare en sigar i munnviken før Sully-looken er på plass. Så gjenstår det å se om han faktisk greier å spille en troverdig Sully, eller om han bare blir "Mark Wahlberg med bart".

Uncharted har planlagt Norgespremiere i juli 2021. Det virker svært sannsynlig at den datoen kommer til å bli endret, men hvis du watchlister filmen her kan vi sende deg et varsel når filmen kommer på kino!