Tom Holland i Spider-Man: Homecoming

Tom Holland viser smittevern og Spider-Man 3-sett på Internett

Senk skuldrene, innspillingen av den foreløpig utitulerte Spider-Man-filmen er for alvor i gang. 

De kommende filmene i Marvel-universet er som kjent kraftig forsinket på grunn av en viss pandemi. 2020 skulle bli året som ga oss to nye Marvel-filmer, men istedenfor fikk vi et dødelig virus og en total men forhåpentlig vis midlertidig omveltning av samfunnet slik vi kjenner det. "Godt" jobba, 2020…

Selv om det er klart at superheltfilmer kanskje ikke akkurat er det største offeret pandemien har krevd hittil, så er det helt sikkert at en god og trygg superheltfilm ville vært en effektiv medisin mot den globale, kollektive tristessen vi forhåpentligvis er ferdig med å oppleve til filmen har hatt premiere.

Ferdig med Uncharted

For en måned siden kunne vi melde at hemmelighetsfulle lapper i Queens, New York varslet opptak i gatene, for det som viste seg å være Spider-Man 3 gjemt bak en Seinfeld-inspirert arbeidstittel. Nå er Tom Holland ferdig med innspillingen av Uncharted-filmen, og alt tyder på at også han nå er godt i gang med Spider-Man-film nummer 3, som dette bildet han nylig delte på Instagram viser:

View this post on Instagram

Wear a mask, I\u2019m wearing two...

A post shared by Tom Holland (@tomholland2013) on

Masken til Spider-Man i Marvel-universet beskytter sikkert mot alt fra kjipe luftbårne virus, til sennepsgass og miltbrannbakterer. I vårt eget univers er nok ikke nødvendigvis masken Tom Holland bruker av medisinsk kvalitet, men da byr jo anledningen seg fort for å lage noen køddete men tidsriktige Insta-poster når man er nødt til å bruke en maske som faktisk funker mellom slagene.

Heldigvis blir det nok fint lite som minner om en pandemi i den kommende utitulerte tredje Spider-Man filmen med Tom Holland. I Avengers: Endgame hoppet de som du kanskje husker frem i tid og skjøv tidslinjen flere år fremover, så forhåpentligvis hoppet de også over hele pandemien. Selv begynner jeg å bli ganske så lei av nåtiden, så litt virkelighetsflukt hadde vært RIMELIG digg snart.

Fra før av vet vi at Jamie Foxx vender tilbake som superskurken Electro, men det klikker for meg om den egentlige skurken viser seg å være en felles fiende i form av et skummelt virus.

Filmen skal etter planen ha premiere i desember 2021.