Jason Momoa i Game of Thrones sesong 1

Jason Momoa "sultet" og var "nedsyltet i gjeld" etter Game of Thrones-rollen

Mens mange av medspillerne i Game of Thrones ble både rike og berømte, slet Jason Momoa med å betale regningene sine.

Momoa gjorde en rask – men minneverdig – innsats som Dothraki-krigeren Khal Drogo i første sesong av det som regnes som en av de mest suksessfulle TV-seriene det siste tiåret.

Game of Thrones slo Emmy-rekorden da den ble nominert til 32 priser i sin siste sesong. Og i 2019-prisutdelingen erobret fantasyserien inn prisen for beste dramaserie – og 11 priser til.

Andre skuespillere fra serien, som Emilia Clarke, som spilte Khal Drogos tvangsgiftede kone, Sophie Turner, Maisie Williams og Kit Harington ble både rike og berømte.

Nå røper Jason Momoa at han virkelig slet i tiden etter at hans rollekarakter ble drept ut av serien, og påsto overfor InStyle at det var magre tider.

– Vi sultet. Jeg fikk ikke arbeid. Det er svært utfordrende når du har småbarn og du er fullstendig nedsyltet i gjeld, sier Momoa – som er gift med Lisa Bonet og har to barn.

Det tok rollen som Aquaman for å få ham økonomisk ovenpå – en rolle han først spilte i 2016-filmen Batman v Superman: Dawn of Justice, året etter i Justice League og så i 2018 i hovedrollen i Aquaman.