Jake Gyllanhaal

Bad Boys-regissøren og Jake Gyllenhaal skal lage actionfilm om en ambulanse

Jake Gyllenhaal og Michael Bay skal lage en løs nyinnspilling av den danske dramathrilleren Ambulancen – forhåpentligvis med flere eksplosjoner.

Actionregissøren Michael "Boom!" Bay har funnet sin neste film. Actionthrilleren Ambulance skal ha Jake Gyllenhaal i hovedrollen, og beskrives av Deadline som "i stil med nittitallsfilmer som Speed ​​og Bad Boys. Bay, som selv regisserte de to første Bad Boys-filmene, har lyst til å komme i gang så fort som mulig, og håper å starte innspillingen i januar.

Filmen har ingen distribusjonsavtale ennå, men kilder forteller Deadline at Universal Pictures er i ferd med å ferdigstille en kontrakt.

Chris Fedak skrev manuset til filmen, som er basert på den danske filmen Ambulancen, produsert av Nordisk Film i 2005. I den originale filmen foregår hele handlingen ombord på bussen, i sanntid, og vi møter bare fire karakterer. Ambulancen følger Tim og Frank, to brødre som begår et ran for å få penger til å betale for sin døende mor som får medisinsk behandling i Tyskland, etter at det danske helsevesenet har nektet henne en operasjon.

Originalfilmen er en dramathriller, men vi regner med at den amerikanske versjonen av filmen kommer til å bevare konseptet "thriller om en ambulanse", og ignorere resten av 2005-versjonen.

Det amerikanske manuset har vært ettertraktet i årevis, men fram til nå har filmen aldri klart å hanke inn en passende regissør. Da Bay leste det, ble han visstnok "umiddelbart forelsket."

Bay er snart aktuell som produsent for COVID-19-katastrofefilmen Songbird, som etter planen skal komme på kino snart. Se traileren og les mer om Songbird her. Hans forrige film som regissør var Netflix-actionfilmen 6 Underground, med Ryan Reynolds i hovedrollen.