Scorpion King The Rock

The Rock lager ny Scorpion King-film

Dwayne «The Rock» Johnson vender tilbake til filmen som markerte starten på hans skuespillerkarriere.

Med unntak av et par små TV-roller, blant annet som rom-wrestler i Star Trek: Voyager, ble Dwayne «The Rock» Johnsons skuespillerkarriere for alvor sparket i gang med The Mummy Returns fra 2001. Johnsons rolle i filmen var til og med så populær at Universal det følgende året slapp spinoff-prequelen The Scorpion King med The Rock i tittelrollen. Resten er som kjent historie.

Nå melder bransjenettstedet Deadline at Universal, sammen med The Rocks produksjonsselskap Seven Bucks Productions, har planer om å «reboote» The Scorpion King. Orginalen tok sted 5000 år før hendelsene i The Mummy Returns, og handlet om ørkenkrigeren Mathayus (The Rock), som må beskytte hjemlandet sitt mot en invaderende hær ledet av mørke krefter.

The Rock vendte ikke tilbake i rollen som skorpionkonge for The Scorpion King 2: Rise of a Warrior, som ble sluppet rett på DVD. Kanskje ikke overraskende var han heller ikke å se i oppfølger nummer tre, fire eller fem heller, og kun film nummer tre og fire hadde den samme skuespilleren i rollen som Mathayus/The Scorpion King.

Man vet ikke mye om hva den nye Scorpion King-filmen vil gjøre annerledes enn orginalen, men Deadlines kilder kan melde at den tar sted i vår tid. Stjernen selv hadde følgende å si til nettstedet:

"The Scorpion King var min aller første rolle på det store lerretet, og jeg er beæret og spent over å kunne gjenfortelle den kule mytologien til en helt ny generasjon"

Om du lengter etter et gjensyn med skorpionkongen i form av The Rock, blir du nok skuffet. Johnson er fullbooket ut 2022, og er med det etter alt å dømme ikke aktuell som tittelrollen. Istedenfor er det i rollen som produsent vi finner ex-wrestleren denne gangen, og Jonathan Herman (Straight Outta Compton) er satt til å skrive manuset. Hvem som skal ha regien på det hele er heller ikke klart, så her er det bare å spekulere!

Se hvor du kan streame The Scorpion King her.