Tom & Jerry  Stills

Ny trailer: Tom & Jerry inntar vår verden i ny kinofilm

…men er de like voldelige som de pleide? Se traileren til Tom & Jerry over!

To av tidenes mest elskede rivaler får nytt liv når Jerry flytter inn i New York Citys fineste hotell like før "århundrets bryllup", og tvinger den desperate bryllupsplanleggeren til å ansette Tom for å bli kvitt han.

Snart truer Tom og Jerry med å ødelegge karrieren hennes, bryllupet og muligens hele hotellet. Men snart oppstår et enda større problem: En djevelsk ambisiøs medarbeider som konspirerer mot dem alle tre.

Som du kan se i traileren over har Tom og Jerry-animasjonen en ny vri – musa og katten er 3D-animert, men i en stil som er til forveksling lik de todimensjonale tegningene vi kjenner dem fra. Samtidig er omgivelsene og de andre karakterene helt vanlige, og det hele ser passende skrudd ut.

Tom & Jerry-tegneseriene er kjent for å være enormt voldelige – såpass at de neppe passer godt inn i nåtidens pedagogiske barne-TV-landskap. De siste årene har Tom og Jerry hatt hovedroller i en rekke rett-på-video-filmer der de møter Trollmannen fra Oz og Willy Wonka, men dette er deres første kinofil siden den skuffende Tom and Jerry: The Movie fra 1992.

Blant menneskene i filmen finner du Chloë Grace Moretz (Bad Neighbors 2), Michael Peña (Ant-Man), Rob Delaney (Deadpool 2) og Ken Jeong (The Hangover). Filmen er regissert av Tim Story (Fantastic Four, Barbershop).

Tom & Jerry har planlagt Norgespremiere 5. mars 2021. Watchlist filmen her!