Drive-in jul

Nå kan du se de nye julefilmene på drive-in kino i Oslo

Oslo har igjen stengt ned som følge av koronapandemien. Derfor inviterer Filmweb til en ny runde drive-in-kino på Tryvann, i samarbeid med Nordisk Film Kino og Cinemove.

Fra og med fredag 20. november, kan du ta med deg bilen og dra på kino på parkeringsplassen på Tryvann. Da åpner nemlig Norges største drive-in kino opp igjen.

Drive-in kino ble en supersuksess i april og mai da alt stengte ned, og vi har allerede fått svært mange henvendelser fra kunder som ønsker at vi åpner igjen. Derfor er det gøy å kunne tilby Oslos innbyggereen annerledes aktivitet som ivaretar alle smittevernregler på en god måte,sier daglig leder i Cinemove, Lars Joachim K. Hagen.

Drive-in kinoen holder i første omgang åpent i ti dager, men utelukker ikke at det kan bli lenger. Det avgjøres i hovedsak av regjeringens nye retningslinjer 30. november.

Vi har lagt ut billetter til de første fem dagene med Filmweb drive-in-kino i november, og vi kan blant annet tilby helt nye julefilmer som Gledelig jul, Jul på KuToppen, Dragevokterens jul og Brillebjørn feirer jul.

Se hele programmet her!

Begrenset antall plasser

Forrige gang drive-in kinoen på Tryvann var åpen ble den besøkt av over 20000 mennesker. Nå håper de at suksessen skal gjenta seg, og har med seg både Nordisk FilmKino og Filmweb på laget.

Det er et begrenset antall plasser per forestilling, og billettene koster 175kr for voksen og 125kr for barn (under 12 år). Billettene gjelder per person, og det kan makimalt være 5 personer i hver bil.

Du trenger en FM-radio i bilen for å høre lyden fra filmen. Vi anbefaler å ta med en bærbar FM-radio som går på batteri. Det vil også fungere hvis du har en bilradio med FM, men husk at bilen kan gå tom for strøm når motoren ikke er på.
Innkjøring åpner 60 min før forestilling, så kom gjerne i god tid.

Bilene vil plasseres med to meters mellomrom, alle vinduer skal være lukket, billetten skannes gjennom bilruten og det er ikke lov til å forlate bilen under arrangementet. Publikum henvises til å følge FHIs retningslinjer.

For å kjøpe billetter, lese programmet og finne praktisk informasjon, gå til driveinkino.no