Dune Bilde 4

Kinogavekort – Årets enkleste julegave

Hvis du sliter med julegaveplanene i år, kan vi tipse om Kinogavekort, et gavekort du kan bruke på kinoer over hele landet! Enkelt å gi – morsomt å få!

Filmweb tilbyr landets første nasjonale Kinogavekort - et gavekort som kan brukes på både kinobilletter og kioskvarer, uansett hvor i landet du befinner deg.

Kinogavekort kan du kjøpe på nett, men er også tilgjengelig i matbutikker, kiosker og på bensinstasjoner (blant annet 7-Eleven, Narvesen, Kiwi, Meny, Coop og Circle K). Enkelt å gi - morsomt å få!

Kinogavekort i butikk

I butikk finnes valørene 150,- og 300,-.Du finner dem på stativene blant butikkens andre gavekort. Den beste julegaven er ikke den som koster mest!

Allerede første juledag passer det fint å bruke gaven – da kan du se Den største forbrytelsen, en storslått norsk film som forteller historien om Holocaust i Norge, eller Wonder Woman 1984, den etterlengtede oppfølgeren til en av tidenes beste superheltfilmer.

Vårt gavekort kan benyttes i billettluka på kinoen, men også på nett. Enklere blir det ikke – verken for den som gir eller den som mottar gaven!

Kjøp Kinogavekort her!

Kinogavkort