Prosjekt Z Dennis Storhøy (Zombie)

Se første plakat til den norske skrekkomedien Prosjekt Z

Se den første plakaten til den stjernespekkede norske zombiefilmen om romvesener!

Prosjekt Z er en kommende norsk skrekkkomedie om en gjeng filmstudenter som tar med seg tre arbeidsledige skuespillere til et nedlagt motell i den norske fjellheimen for å lage zombiefilm. Deres fiksjon blir brått virkelighet når en ukjent skapning begynner å terrorisere filmsettet!

Prosjekt Z ProsjektZ_A4_skjerm.jpg

Filmen har en helt rå rolleliste, og vi gleder oss til å se Eili Harboe, Regina Tucker (bedre kjent som Myra), Jonis Josef, Vebjørn Enger, Iben Akerlie,Alexandra Gjerpen, Thea Sofie Loch Næss, Arthur Berning, Dennis Storhøi, Ole Christoffer Ertvaag og Laila Goody!

Henrik Martin Dahlsbakken (En affære, Gledelig jul) står bak denne skrekkomedien, der hele handlingen er dekket via FaceTime, bakomfilm og filmen inni filmen. Eili Harboe spiller regissøren av studentfilmen, mens Iben Akerlie, Dennis Storhøi og Arthur Berning spiller "seg selv" som arbeidsledige skuespillere.

Regissør Henrik Martin Dahlsbakken sier følgende:

- ProsjektZer en sjangerlek man aldri har sett maken til. Ikke bare hopper handlingen skamløst mellom en film-i-filmen og en påstått bakomfilm, men også mellom ulike opptaksformater som finnes naturlig i filmens univers. På den måten klarer vi kanskje å ta den navlebeskuende samtiden på kornet, samtidig som vi serverer publikum en 100% underholdende film. Det er bare å glede seg til å skvette i stolen det ene øyeblikket, før latteren sitter løst i det neste. Skuespillerne er helt fantastiske og jeg gleder meg stort til å dele denne filmen med publikum!

Prosjekt Z kommer på kino 19. februar. Watchlist filmen her!