Ben Affleck

Ben Affleck lager film om tolvåring med telepatiske evner

Skuespilleren og regissøren skal regissere filmen basert på bestselger-boka Keeper of the Lost Cities.

Ben Affleck kan vel trygt sies å ha hatt en ganske komplett karriere. På filmnettstedet IMDB står han oppført med 75 film og TV-roller, 25 produsent-krediteringer og regi på 9 filmer.

Det amerikanske multitalentet regisserte sin første spillefilm i 2007, den kritikerroste krimfilmen Gone Baby Gone. I 2012 hadde han regien på minst like kritikerroste Argo, og for 5 år siden regisserte han sin hittil siste film, ikke fullt så kritikerroste Live by Night.

Ben Affleck mottar pris under Golden Globeutdelingen 2013

Samarbeid med Disney

De kommende årene vender han blant annet tilbake i rollen som Batman, både i Zack Snyder's Justice League og The Flash-filmen, i tillegg til filmene Ghost Army og Witness for the Prosecution som han har regien på. Men Affleck hviler ikke på laubærene av den grunn. Bransjenettstedet Deadline melder nemlig nå at han også skal regissere en adapsjon av bestselger-boka Keeper of the Lost Cities for Disney.

Keeper of the Lost Cities er skrevet av Shannon Messenger, og er første bok i en serie på hittil åtte og en halv bok om tolvåringen Sophie Foster som kan lese andres tanker.

Som om ikke regissørstolen var nok, skal Affleck også ta på seg, eh, produsenthatten(?) og produsere filmen gjennom sitt eget produksjonsselskap Pearl Street.

Med tanke på hvor mange baller film-maskinen Affleck har i lufta, er det nok en stund til vi får se Keeper of the Lost Cities på kino.

Vi gleder oss uansett!