Teaterstykket The Whale

Lager film om 270 kg tung mann

Regissøren av Black Swan, Requiem for a Dream og Mother! skal lage en ny film basert på teaterstykket "The Whale", om en 270 kg tung mann.

Bransjenettstedet Deadline melder at regissør Darren Aronofsky har funnet sitt første filmprosjekt siden Mother! fra 2017.

Filmen bygger på Samuel D. Hunters teaterstykke "The Whale", som handler om en kraftig overvektig mann som lever av å lære opp skribenter, online. Han klarer nesten ikke å bevege seg fra sofaen sin, og har lite kontakt med ander mennesker. I teaterstykket vil han gjenoppta kontakten med den spydige datteren sin, før det er for sent.

Hunter skal selv skrive manuset til filmen, og hovedrollen skal spilles av Brendan Fraser, kjent fra de tre The Mummy-filmene. Fraser har definitivt lagt på seg de siste tjue årene, men vi regner med at han trenger en del hjelp fra effektsminke og muligens dataeffekter for å virkelig fylle denne hovedrollen.

"Dette er en dypt personlig fortelling, og jeg er takknemlig for at den nå får en sjanse til å nå ut til et større publikum. Jeg har vært en fan av Darren siden jeg så Requiem for a Dream, da jeg var student," forteller Hunter.

Filmen produseres av A24, som står bak noen av våre favorittfilmer de siste årene, inkludert Hereditary, Uncut Gems, Moonlight og Lady Bird.