Daisy Ridley, Star Wars

Daisy Ridley om ny "Star Wars"-film: - Ikke det jeg forventet

Filmweb
Publisert:

Skuespilleren (31) åpner opp om sin neste storfilm fra galaksen langt, langt borte...

Annonse

I april annonserte Kathleen Kennedy, sjefen for Lucasfilm, at Daisy Ridleys karakter Rey skal stå i sentrum for en ny "Star Wars"-film. Nå teaser stjerna, som også ledet Star Wars-trilogien fra 2015 til 2019, for første gang et hint om hva vi kan vente oss av den kommende storfilmen.

- Jeg er veldig spent, forteller hun i et nytt intervju med Collider.

- Historien er skikkelig kul. Jeg venter på å få lese et manus fordi, åpenbart, har jeg ingen andre oppdateringer. Den er ikke det jeg forventet, men jeg er veldig gira.

Kennedy har tidligere forklart at den kommende filmen, som foreløpig ikke har fått tittel, etter planen foregå rundt 15 år etter hendelsene i "Star Wars: Rise of Skywalker" og fokusere på Reys arbeid med å bygge en ny Jedi-orden.

Annonse

- Vel, vi er 15 år unna "Rise of Skywalker", så vi befinner oss etter krigen, etter First-Order og jediene er i uorden. Det er mye diskusjon rundt "hvem er jediene"? Hva gjør de? Hva er galaksens tilstand? Hun (Rey) prøver å gjenoppbygge Jedi-ordenen, basert på bøkene, basert på det hun lovet Luke, så det er dit vi skal.

"Ms. Marvel"-regissøren Sharmeen Oaid-Chinoy er hyret inn til instruere skuespillerne, basert på et manus ført i pennen av Steven Knight - som blant annet har skrevet for "Peaky Blinders". Oaid-Chinoy går med det inn i historiebøkene som den første kvinnelige- og fargede regissøren som skal styre en "Star Wars"-film i havn.

Nå som Rey returnerer til lerretet, er mange (inkludert vi) spente på om dette dreier seg om én enkeltstående film, eller en splitter ny filmserie i universet.

- Jeg vet historielinjen for én film, svarer Ridley når Collider stiller nettop dette spørsmålet.

Annonse

- Det er ikke det samme som å si at det er alt som er, men det er det jeg har blitt fortalt. Og jeg ser for meg at det kommer til å bli den neste filmen (i universet), tror jeg.

- Jeg mener, igjen, jeg vet ikke, post-streik og alt, hvor fort alt vil starte opp igjen. Men ja, så langt, vet jeg historien i en film og jeg tror folk kommer til å bli veldig fornøyde.

I tillegg til nyheten om Reys kommende storfilm, fikk vi i april vite at Lucasfilm har ytterligere to "Star Wars"-filmer på tegnebrettet. Dave Filoni og James Mangold skal nemlig regissere hver sin separate film i universet. Det dreier seg her om såkalte prequelfilmer, der handlingen vil foregå flere tusen år før historiene vi allerede kjenner til. Vi vet så godt som ingenting om disse filmene, men vil såklart oppdatere dere så fort vi vet noe mer.

Annonse