Daniel Radcliffe om sin neste film: - Den blir sinnsyk

Publisert:

Harry Potter-stjerna kan notere nok en merkelig film på CV'n.

Annonse

Den kommende biografifilmen "Weird: The Al Yankovic Story" blir helt sinnsyk, ifølge hovedrolleinnehaver Daniel Radcliffe.

Den tidligere Harry Potter-stjerna har nok penger i banken til å leve slaraffenlivet fullt ut og aldri stå foran et kamera igjen, men har tvert imot valgt å spille i haugevis av snåle (gode som dårlige) filmer og serier det siste tiåret. Vi nevner bare "Swiss Army Man", hvor Radcliffe spiller et prompende lik som, i tillegg til mye annet rart, fungerer som fremkomstmiddel for sin motskuespiller Paul Dano. Kremt...

Les også: Nostalgitripp til Hogwarts i ny Fabeldyr-trailer

Daniel Radcliffe skal spille Weird Al i sin neste film

Det nyeste tilskuddet til CV-en, er altså den kommende "Weird: The Al Yankovic Story", en film basert på en "Funny or Die"-nettvideo som ble sluppet i 2010. Med Aaron Paul i spissen, parodierte videoen musikalske biopics som følger kjente musikeres karrierer fra vugge til grav, ved å dramatiserer livet til tull-og-tøysesangeren "Weird Al" Yankovic - en fyr som har livnært seg på humorsanger og parodilåter i fire tiår.

"Weird: The Al Yankovic Story" ble spilt inn på bare 18 dager, hvilket er ekstremt når man tenker på at etablerte navn som Radcliffe, Evan Rachel Wood ("Westworld") og Rainn Wilson ("The Office") står på rollelista.

I et nytt intervju med ET Canada, åpner Radcliffe opp om HVOR sinnsyk filmen er, og hvor imponert han er over crewet som dro i havn filmen på såpass kort tid. Skuespilleren avslører også at han lot sin egen bart gro for å gjenskape Yankovics ikoniske look (selvfølgelig toppet av briller og en heavy krølleparykk), og skøyer med at filmen er hundre prosent tro mot Yankovics liv (...not):

Annonse

- We had an amazing hair and makeup team truly. I don’t know how they did what they did in 18 days. It was all down to them, (it's) the absolutely 100 per cent true story of Al’s life. I’m gonna keep that going for as long as I can, 'cause it’s insane. It’s going to be a lot of fun hopefully.

Yankovic selv er tydeligvis også tilhenger av prosjektet, for i samarbeid med Eric Appel har han nemlig levert manuset til den kommende filmen. Appel stod også for manus og regi av den originale videoen for vel 12 år siden.

I USA blir filmen lansert eksklusivt på The Roku Channel, en strømmetjeneste som er tilgjengelig for folk som har en Roku-mediespiller koblet til TV-en sin. Roku er ikke tilgjengelig i Norge, så forhåpentligvis får filmen en litt bredere lansering her.

Vi vet ikke når filmen har premiere. Watchlist Weird: The Al Yankovic Story her!

Annonse