Vic Carmen Sonne og Silvana Imam kysser i Eksplosjoner i hjertet
Foto: Oslo Pictures/Norsk filmdistribusjon

Eksplosjoner i hjertet: Opplev årets norske Pride-film!

Filmweb
Publisert:
Sist oppdatert:

Fredag 21. juni er det premiere på en ny norsk dramafilm om det turbulente forholdet mellom to kvinner.

Annonse

Birger Vestmo fra NRK Filmpolitiet har konstatert at den er "perfekt som årets norske Pride-film". Endelig er det kinopremiere på den intense og følelsesladde filmen Eksplosjoner i hjertet.

Videre i FIlmpolitiet-anmeldelsen kaller Vestmo filmen "en nær og inderlig historie lagt til et sommerlig Oslo" og trekker fram de "fremragende" prestasjonene til hovedrolleinnehaverne.

I Eksplosjoner i hjertet følger vi Billy og Nilo, spilt av danske Vic Carmen Sonne og det svenske rap-ikonet Silvana Imam. De to kvinnene møtes på rave, og det sier umiddelbart pang! Men kjærligheten er ikke uten utfordringer.

Annonse

To måneder inn i forholdet oppdager Billy at Nilo allerede har en partner – og dater enda flere. Billys drøm om en monogam framtid raser sammen.

Det er sjeldent vi ser norske kinofilmer med skeive par i hovedrollene, og denne filmen gir en stemme til tematikk og en gruppe i befolkningen som har vært underrepresentert på det store lerretet her til lands.

Vic Carmen Sonne og Silvana Imam i Eksplosjoner i hjertet

Regissør Yen, som også har skrevet manuset, bringer sitt unike perspektiv til filmen. Med inspirasjon fra egne erfaringer, skaper hen en leken og uforutsigbar fortelling som balanserer energiske, intense scener med ømme og stille øyeblikk mellom hovedpersonene.

Filmen har en aldersgrense på 15 år på grunn av "mye dop og sex", og i Oslo vil premieren bli feiret med en storslått fest sammen med Oslo Pride på et utsolgt Rockefeller.

Eksplosjoner i hjertet har premiere 21. juni. Kjøp billetter til filmen her!

Annonse