Anya Taylor Joy i Furiosa

Første "Furiosa"-trailer: Vi har en storslått "Mad Max"-prequel i vente!

Filmweb
Publisert:

Oh, what a day...What a lovely day!

Annonse

Regissør George Miller, som står bak de fire tidligere "Mad Max"-filmene, er nok en gang tilbake i det legendariske universet av post-apokalyptiske kjøretøy og ørkenlandskap.

Denne gangen har han instruert en ung versjon av karakteren Furiosa, spilt av Charlize Theron i "Fury Road", i den kommende prequel-filmen som har fått tittelen "Furiosa: A Mad Max Saga".

Det er imidlertid ikke Theron vi skal få se i den ikoniske rollen, men en av de heiteste, unge skuespillerne for øyeblikket; den fantastisk talentfulle Anya Taylor Joy (26).

For noen år siden røpet Miller, overfor New York Times, at han hadde vært på utkikk etter en skuespiller i tjueåra til å overta stafettpinnen etter Theron i lang tid. Regissøren fortalte at han slet såpass med å finne en god erstatter, at han på et tidspunkt vurderte og ty til CGI for å gjøre den 46 år gamle stjerna i stand til og spille rollen på ny.

Annonse

Nå er det altså 24 år gamle Taylor-Joy, som har gjort seg bemerket i filmer som "The Witch", "The Queens Gambit" og "The Northman", som skal følge Therons store fotspor. Med seg har hun snasent selskap i Nathan Jones og Angus Sampson (som begge var med i "Fury Road"), samt Tom Burke og ikke minst vår alles "Thor"-gromgutt Chris Hemsworth.

"Mad Max: Fury Road" var en HELT VANVITTIG kinoopplevelse (en sånn hvor du sitter ytterst på setet og tramper i takt med soundtracket), og vi gleder oss som småunger til å reise tilbake til rykende sanddyner, action og maks ødeleggelse...

Se den rykende ferske traileren øverst i artikkelen.

"Furiosa: A Mad Max Saga" skal etter planen lanseres på kinoe 25. mai 2024 - legg den til i din huskeliste her

Annonse