Kinogavekort

Gi et kinogavekort i vertinne- eller vertsgave til 17. mai

Filmweb
Publisert:
Sist oppdatert:

Og et stort pluss; denne gaven kan du fikse i siste liten.

Annonse

Det er alltid vanskelig å vite hva man skal gi bort i vertinnegave eller vertsgave til 17. mai! Gi en kinooopplevelse! Det faller garantert i smak hos absolutt alle, uansett alder og kjønn; - Et gavekort på kino!

Kjøp kinogavekort i vertinne- eller vertsgave til 17. mai her!

En kinoopplevelse er både sosialt og minnerikt, og gir mottakeren mulighet til å velge både film, snacks(!), sted og tidspunkt selv. Det er ingen tvil om at gleden etter en hyggelig stund i kinomørket, varer lenger enn noe som til slutt ender i en skuff.

Kinogavekort passer til alle anledninger; bursdag og mer! Les mer her

Annonse

Enkelt å kjøpe

Du velger selv gavekortets beløp, og antall gavekort du ønsker å kjøpe. Etter gjennomført kjøp, sendes en pdf til oppgitt e-postadresse. Denne kan enkelt videresendes eller printes ut og gis bort. Gjort på et blunk!

Du finner elektroniske Kinogavekort her, men Kinogavekortet kan også kjøpes fysisk i dagligvare-butikker, kiosker og bensinstasjoner over hele landet. Finn en oversikt over alle her.

Slik tar den heldige gavekortet i bruk

Annonse

Gavekortet kan brukes både på kinobilletter og kioskvarer. Billetter kan kjøpes på nett eller fysisk på kinoen. På nett fyller den heldige inn gavekortnummeret etter at han/hun har funnet ønsket film og kino. På selve kinoen bruker man gavekortet i billettluken eller i kiosken. Gavekortet er gyldig i 12 måneder fra kjøpsdato.

Kjøp kinogavekort her!

Denne høsten står mange spennende kinofilmer for tur, og vi kan garantere at det finnes noe for enhver smak.

Sjekk ut noen av høstens storfilmer under, og klikk her for å se hele kinoprogrammet!

Annonse

Furiosa

Anya Taylor-Joy og Chris Hemsworth spiller hovedrollene i George Millers «Furiosa», den etterlengtede returen til den ikoniske, dystopiske verdenen Miller skapte med de banebrytende «Mad Max»-filmene for mer enn 30 år siden.

Miller kommer nå med et originalt og frittstående actioneventyr som vil avsløre opprinnelsen til den beinharde Furiosa fra den Oscar-vinnende suksessen «Mad Max: Fury Road». Den nye filmen fra Warner Bros. Pictures og Village Roadshow Pictures er produsert av Miller og hans mangeårige partner, Oscar-nominerte Doug Mitchell («Mad Max: Fury Road», «Babe»).

Annonse

Borderlands

Lillith - en beryktet dusørjeger med en mystisk fortid, returnerer motvillig til sitt hjemsted Pandora, galaksens mest kaotiske planet.

Hennes oppdrag er å finne den forsvunnede datteren til Atlas, universets mektigste gangster. Lillith må slå seg sammen med en annenrangs gruppe av einstøinger – den erfarne leiesoldaten Roland, Tiny Tina - en vill jentunge som elsker eksplosiver, Tinas muskuløse beskytter Krieg, en ustabil forsker ved navn Tannis og roboten Claptrap.

One Life

One Life forteller den sanne historien om Sir Nicholas Winton, som reddet mer enn 600 barn fra nazistene under andre verdenskrig. Nicky anså seg selv som en helt vanlig forretningsmann, men fikk en brutal vekker fra sitt trygge liv da han i 1938 besøkte et nylig okkupert Praha.

Kjøp kinogavekort i vertinne- eller vertsgave til 17. mai her!


Annonse