Wicked
Foto: Universal Pictures

Heksefans, se hit - en ny trailer for "Wicked" er her!

Filmweb
Publisert:

Ariana Grande og Cynthia Erivo deler sine fantastiske sangstemmer i musikalfilmens første, fulle trailer.

Annonse

Gira på hekser, magi og musikal? Les videre.

Universal har sluppet den første traileren for etterlengtede "Wicked" (en teaser ble sluppet i februar), filmen basert på den populære Broadway-musikalen med samme navn.

Klippet gir oss et realt inntrykk av Ariana Grande og Cynthia Erivo i rollene som Glinda og Elphaba, og jammen får vi også høre førstnevnte synge "Popular" - en av musikalens mest ikoniske sanger. Erivo leverer ikke noe dårligere, og drar til med et par strofer av låta "Defying Gravity" (den som vet, vet).

Musikalen "Wicked" hadde premiere på Broadway i 2003, og rundt 20 år og 8000 oppsetninger senere, har den blitt den nest mest innbringende musikalen i Broadways historie - kun slått av "Løvenes konge".

Annonse

Se traileren under:

Musikalhistorien er fortalt fra perspektivet til heksene i Oz, og starter før - og fortsetter etter at Dorothy ankommer Oz (og oppdager at hun ikke lenger er i Kansas). Musikalen er en adaptasjon av Gregory Maguires bok "Wicked: The Life and Times of the Wicked Witch of the West" fra 1995, som igjen er en slags gjenfortelling av L. Frank Baums orginalbok "The Wonderful Wizard of Oz" fra 1900.

Etter at en rekke ulike regissører har instruert "Broadway"-oppsetningene gjennom årene, er det nå Jon M. Chu som skal levere musikalfilmen – som kommer i to deler, i november 2024 og desember 2025. Amerikaneren er kanskje best kjent for filmen "Crazy Rich Asians", og har solide creds blant musikalfilm-fansen, etter å ha levert den solide gatefest-musikalen "In the Heights".

Annonse

Ariana Grande er en av verdens aller største popstjerner, men filmografien hennes er litt tynnere enn hitlista. Hun hadde lynraske cameos i "Zoolander 2" og "Men in Black: International", spilte "Chanel #2" i første sesong av "Scream Queens", og leverte sin versjon av popstjerna Riley Bina i Netflix-filmen "Don't Look Up".

Cynthia Erivo spilte Aretha Franklin i miniserien "Genius: Aretha", og sanket to Oscar-nominasjoner for filmen "Harriet", der hun portretterte menneskerettighetsforkjemperen Harriet Tubman og sang låta "Stand Up". Hun vant også en Tony for sin rolle i 2015-oppsetningen av "The Color Purple", og en Grammy-pris for albumet fra samme stykke.

Wicked kommer på kino 27. november i år - legg til filmen i din huskeliste her!

Annonse