Her er det første bildet av Margot Robbie som Barbie

Publisert:
Sist oppdatert:

Vi trodde aldri vi skulle si dette, men herregud - vi gleder oss!

Annonse

Det første bildet av Oscar-nominerte Margot Robbie i rollen som den ikoniske dukken Barbie går nå sin seiersgang på nett. Smilende fra sin sjokkrosa cab, er det ingen tvil om at castingen av Robbie er SPOT ON (se bildet nederst i artikkelen).

Veien til bildet som nå er sluppet, har dog vært lang og vanskelig. Filmen har sirkulert i produksjonshelvete siden 2014, og i utgangspunktet skulle komikeren Amy Schumer ha spilt tittelrollen. På et tidspunkt trakk hun seg imidlertid fra prosjektet, og til slutt havnet "Barbie" i klørne på Warner Bros.

Det var kanskje like greit, for akkurat nå fremstår "Barbie" så lovende som en film om Barbie kan bli. Robbie nailer det meste hun gjør, og har en tendens til å velge kule prosjekter. Ved hennes side, i rollen som Ken, får vi se ingen ringere enn...Ryan Gosling. Ja, du leste riktig.

Resten av rollelista er forøvrig også til å måpe av. Her snakker vi Will Ferrell, Kate McKinnon, America Ferrara, Michael Cera, Simu Liu og Issa Rae.

Annonse

!!!

Og når du ikke trodde det kunne bli stort bedre, kan vi legge til at Greta Gerwig ("Little Women", "Ladybird") har skrevet manuset i samarbeid med Noah Baumbach ("Marriage Story"). Gerwig skal også regissere stjernelaget gjennom handlingen - som hittil ikke er kjent.

"Barbie" skal etter planen lanseres på kino 21. juli 2023, samtidig som Christopher Nolans neste storfilm "Oppenheimer". Warner Bros. satser med andre ord STORT på at "Barbie" vil bli en suksess.

Se det første bildet av Margot Robbie som Barbie under:

Annonse