Bukkene Bruse på Badeland

Hold deg fast! Pur galskap i "Bukkene Bruse på badeland"

Filmweb
Publisert:
Sist oppdatert:

Badebussen ønsker velkommen om bord 1. juledag!

Annonse

Hold på badehettene, folkens; "Bukkene bruse på badeland" kommer endelig på kino, og den vil skylle deg bort i en bølge av latter og eventyr. Kjøp billetter til filmen her!

De tre bukkene Bruse, som vi alle kjenner fra barndomseventyret, er tilbake - og denne gangen har de skrotet den gamle brua til fordel for en gigantisk vannsklie. Hvem sa at geitefamilier ikke kan henge på badeland? Vel, absolutt ingen... bortsett fra det STORE STYGGE TROLLET. Vi kan røpe at han ikke har blitt noe snillere med årene, og nå legger'n skikkelig(!) skitne planer for å gruse Bukkenes våte drøm. Auch.

Filmen er signert Qvisten Animation, den talentfulle og produktive gjengen bak animasjonsfavoritter som "Dyrene i Hakkebakkeskogen", "Folk og røvere i Kardemommeby".

I registolen sitter Will Ashurst, og manuset er skriblet ned av Karsten Fullu - basert på Bjørn Rørvik og Gry Moursunds superpopulære barnebøker. Duoen har sammen levert en rekke bøker om Bukkene Bruse med en moderne twist, og i denne filmen er det altså badeland som gjelder.

Annonse

... og der er det, som dere vet, "ikkje lov å bade med tissen ute"!

Les også: "Bukkene Bruse på badeland" blir film - hør Kjartan Lauritzen i ny, ellevill musikkvideo

Bukkene Bruse på badeland

Nei, det går faktisk ikke an å snakke om filmen uten å nevne Kjartan Lauritzens klisterlåt "Badebussen". Da den ble sluppet i midten av juni, sa produsent Stian Tveiten at han "vedder capsen sin på at dette blir årets sommerhit". Det fikk han mildt sagt rett i. Låta har gått på repeat i norske hjem og Teslaer siden, og traileren røper at den også blir med videre på filmreisen. Ooåo-åo!

De tre bukkene har fått låne stemmer av Trond Fausa, Mikkel Niva og Cengiz Al. Andrea Bræin Hovig spiller haren, Jan Martin Johnsen trollet – og i de tre sultne kråkene får vi høre Myra, Alexandra Gjerpen og Samsaya.

"Bukkene Bruse på badeland" kommer på kino 25. desember 2023, og har aldersgrensen "tillatt for alle". Kjøp billetter til filmen her!

Hasta la vista, baby!

Annonse