James Bond-produsenten om neste film: – Vi har en lang vei foran oss

NTB
Publisert:
Sist oppdatert:

Det later til å ta en god stund før James Bond-fansen får et gjensyn med sin agenthelt 007.

Annonse

James Bond-produsent Barbara Broccoli sa i et intervju sist helg at "vi har en lang vei foran oss" før den ikoniske filmkarakteren "gjenoppfinnes før neste kapittel".

Hun røpet også at Bond-apparatet ikke engang har begynt på det moderniseringsarbeidet hun mener er nødvendig for filmfranchisen.

Broccoli styrer skuta sammen med halvbroren Michael G. Wilson, og sier det er viktig at neste film ut må gjenspeile hvordan verden har forandret seg – bare siden Daniel Craig tok på seg smokingen i 2006.

Samtidig påpeker hun at det har skjedd en rekke ganger før opp gjennom tiårene, og minner om at da "GoldenEye" kom mente alle at den kalde krigen var over, muren var revet og derfor trengtes ikke Bond mer.

Annonse

– Alle sa at nå var det fred i verden og det er ingen skurker lenger, og du milde som de tok feil, lyder det fra Barbara Broccoli til The Guardian.

Med Craigs rolletolkning tok produsentene for seg agentens følelsesmessige liv, noe verden også var klar for. I fjor fortalte hun til Hollywood Reporter at man nå først er mest opptatt av å pønske ut hvem som skulle være den neste Bond-skurken, før man ser etter ny 007-skuespiller.

– Vi setter oss alltid ned sammen med manusforfatterne våre og tenker på "hva er verden redd for nå".

Se hvor du kan streame "Bond"-filmene her

Annonse