Jared Leto i Morbius

Jared Leto måtte trilles til do på filmsettet

Filmweb
Publisert:

Regissøren av kinoaktuelle Morbius synes det var helt greit at skuespilleren etterlignet en multihandikappet mann gjennom hele den tre måneder lange innspillingen. "Hei, mann, det er folks prosesser."

Annonse

Jared Leto spiller hovedrollen i Spider-Man-spinoffen Morbius. Filmen, som hadde premiere for en uke siden, og handler om Marvel-karakteren "Morbius the Living Vampire", som tradisjonelt har vekslet mellom å være antihelt og skurk.

Filmen er regissert av svenske Daniel Espinosa, som står bak gangsterfilmen Snabba cash, skrekkfilmen Life og thrilleren Safe House. Han har den siste uka gjort flere intervjuer for å promotere Morbius, til tross for den kalde responsen filmen har fått fra anmeldere.

Les også: Morbius-regissøren i nytt intervju: "Jeg har mye selvforakt"

Mike Ryan fra Uproxx har snakket med Morbius-regissøren denne uka. Han spurte blant annet om regissøren kunne bekrefte eller avkrefte et rykte han hadde hørt om innspillingen av filmen.

Annonse

Ifølge ryktet skal Jared Leto ha holdt seg "i karakter" som multihandikappede Michael Morbius under hele innspillingen av filmen. Det viste seg å være tidkrevende, siden skuespilleren alltid subbet i rolig tempo til toalettet med krykker. Derfor inngikk filmskaperne et kompromiss med Leto: Han ble trillet i rullestol når han måtte på do.

Les også: "Girl, run!" - Jared Leto anklages for årevis med overgrep

Ryan la fram ryktet for regissøren, og avsluttet med et enkelt spørsmål: "Er dette sant?"

- Ja.

Annonse

- Alright.

- Ja. Jeg tror at det Jared tenker, det Jared tror på, er at han trenger smerten fra de bevegelsene, selv når han spiller Michael Morbius som funksjonsfrisk, fordi han har kjent på den smerten hele livet. Selv om han er levende og sterk, må det være en forskjell. Hei, mann, det er folks prosesser.

Dette er ikke første gang Jared Letos skuespillerteknikker har vekket reaksjoner.

Da han spilte Jokeren i filmen Sucide Squad, levde Leto seg dypt inn i rollen. Han fikk Joker-tattoveringer og sendte blant annet døde dyr og brukte kondomer i posten til motspillerne sine.

Annonse

Morbius går på kino nå. Kjøp billetter til filmen her!

Annonse