Adele og Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence: - Adele advarte meg mot å spille i "Passengers" og jeg burde ha hørt på henne

Publisert:
Sist oppdatert:

Superstjerna avslører at hun aldri burde ha medvirket i den norskregisserte filmen.

Annonse

I et 2022-intervju med The New York Times fortalte "The Hunger Games"-stjerna Jennifer Lawrence (32) at hun angret på å ha medvirket i sci-fi-eventyret "Passengers", regissert av norske Morten Tyldum. Lawrence avslørte at popartisten Adele advarte henne mot å takke ja til rollen, og at hun "burde ha hørt på henne".

Den Oscar-vinnende skuespilleren trakk frem "Passengers" som en av flere filmer hun følte skuffet fansen, i kjølvannet av "Hunger Games"-suksessen.

- Jeg tenkte; "Åh nei, dere er her fordi jeg er her, og jeg er her fordi dere er her. Vent, hvem bestemte at dette var en god film?"

Hun innrømmet også at filmen ble et vendepunkt for henne, at den fikk henne til å tenke annerledes rundt hvilke prosjekter hun ønsket å ta del i videre.

Annonse

- Adele sa til meg at jeg ikke burde gjøre det! Hun sa; "Jeg føler romfilmer er de nye vampyrfilmene". Jeg burde ha hørt på henne.

Regissør Morten Tyldum, Jennifer Lawrence og Chris Pratt i Passengers

PASSENGERS: Jennifer Lawrence og Chris Pratt instrueres av den norske regissøren Morten Tyldum.

I "Passengers" spiller Jennifer Lawrence og Chris Pratt to passasjerer ombord på et romskip, som skal frakte passasjerer til en fjern planet. Dessverre våkner duoen 90 år for tidlig, som de eneste på skipet. Filmen fikk hard medfart av anmelderne, som blant annet kritiserte filmen for "supermassive hull i handlingen", og karakteriserte forholdet mellom Lawrence og Pratt som "en glorifisert skildring av Stockholm-syndromet". Filmen kan skilte med en kritikerscore på beskjedne 30 % på filmnettstedet Rotten Tomatoes, og vel... det er kjipt.

Jennifer Lawrence har også tidligere hintet om at hun gjerne skulle strøket Tyldum-filmen fra CV'n. I et intervju med Vogue fra 2017, sa hun blant annet:

- Jeg er skuffet over meg selv, at jeg ikke oppdaget feilen i handlingen. Jeg syntes at manuset var vakkert – det var en skjemt, komplisert kjærlighetshistorie. Det var helt klart ikke en fiasko, og jeg er ikke flau over filmen på noe vis. Det er bare ting jeg ønsker jeg hadde sett nøyere på før jeg hoppet ombord.

Annonse