Johnny Depp gratulerte Robert Downey Jr. med Oscar-seier for Oppenheimer-rollen.
Foto: NTB

Johnny Depp med hjertevarm beskjed til Robert Downey Jr. etter Oscar-seieren

Filmweb
Publisert:
Sist oppdatert:

De to Hollywood-stjernene har aldri spilt i en film sammen, men har vært gode venner i en årrekke.

Annonse

Natt til mandag mottok Robert Downey Jr. (58) en Oscar for sin birolle i Christopher Nolans storfilm "Oppenheimer", og vi er ikke de eneste som er glade på skuespillerens vegne. Johnny Depp (60) tok til Instagram for å feire kompisens prestisjetunge seier med to gamle bilder av seg selv og "Iron Man"-stjerna.

"La oss prøve dette igjen... gratulerer til min kjære venn", skrev Depp til bildene.

Foto: Johnny Depp/Instagram

De to bildene som ble delt var nemlig ikke 60-åringens første forsøk på å gratulere den ferske Oscar-vinneren.

Ifølge Entertainment Weekly, delte Depp først et annet bilde, han senere slettet, med fansen. Også her smilte de to til kamera, men problemet var bare at Depp aldri hørte hjemme i bildet. Fotografiet var redigert, og personen som opprinnelig stod på plassen til Depp, var ingen ringere enn Downeys tidligere kjæreste Sarah Jessica Parker.

Downey Jr. og parker spilte begge i filmen "Ed Wood", og datet hverandre mellom 1984 og 1991. Bildet av paret ble tatt i 1988, men har de siste årene sirkulert på nett som en Downey jr./Depp-versjon. Fanlaget, selvfølgelig.

Jaja, Depp innså i hvert fall at han hadde gjort ei litta feil, og satte et plaster på såret med et par nye fotos av gutta krutt. Det kan vi tilgi.

Annonse

Downey sikret seg en "Oppenheimer"-Oscar etter å ha vært nominert to ganger tidligere, for sin birolle i "Tropic Thunder" (2008) og sin hovedrolle i "Chaplin" (1992).

- Jeg vil takke min grusomme barndom og akademiet, i den rekkefølgen, sa skuespilleren blant annet under sin takketale.

- Her er min lille hemmelighet: Jeg trengte denne jobben mer enn den trengte meg, la han til.

Annonse