Kaitlyn Dever i Unbelievable

Kaitlyn Dever har kapret hovedrolle i andre sesong av "The Last of Us"

Filmweb
Publisert:

Den populære HBO-serien er forventet tilbake på skjermen i løpet av 2025.

Annonse

HBOs kritikerroste apokalypse-serie "The Last of Us" har castet Kaitlyn Dever til sin etterlengtete andre sesong. Det skriver Variety.

27-åringen, kjent fra filmer som "Book Smart" og "No One Will Save You", skal spille rollen som Abby - som av nettsiden beskrives som "en dyktig soldat, hvis svart-hvitt syn på verden blir utfordret idet hun søker hevn for dem hun elsket."

"The Last of Us"-skaperne Craig Mazin og Neil Druckmann er begge fornøyde med avgjørelsen, ifølge en offentlig uttalelse:

- Casting-prosessen for sesong to har vært identisk med sesong én: Vi ser etter skuespillere i verdensklasse, som matcher personlighetene til karakterene i kildematerialet. Ingenting betyr mer enn det talentet, og vi er begeistret over å få en anerkjent skuespiller som Kaitlyn med på laget sammen med Pedro (Pascal), Bella (Ramsey) og resten av familien vår.

Annonse

"The Last of Us" bygger på det postapokalyptiske spillet med samme navn, og dreier rundt menneskene som forsøker å overleve etter at sivilisasjonen har blitt ødelagt av en global pandemi. I sentrum for handlingen står Joel, en hardbarka overlevende, som tar ansvar for 14 år gamle Ellie - som kan være menneskehetens siste håp.

Serien ble fornyet for en andre sesong for nøyaktig et år siden, og serieskaperne hadde angivelig allerede startet arbeidet da de gikk ut i streik i april. Deretter stod prosjektet på vent til streiken opphørte i august.

Det er forventet at sesong 2 vil dekke deler av handlingen i spillet "The Last of Us Part II", som ifølge serieskaperne også vil ligge til grunn for en potensiell tredje sesong.

De to kapitlene i spillserien ble lansert med 7 års mellomrom – og hovedpersonen Ellie, som var 14 i det første spillet, er 19 i det andre. Bella Ramsey fylte 18 år under innspillingen av første sesong, og kommer til å være 20 eller 21 år gammel når kameraene ruller for andre gang.

Annonse

"The Last Of Us" sesong 2 har foreløpig ikke fått premieredato, men skal etter planen lanseres i løpet av 2025.

Annonse