Sammenstilling av to bilder; Sonic the Hedgehog 2 og Keanu Reeves
Foto: UIP/ NTB

Keanu Reeves er castet til "Sonic the Hedgehog 3"

Filmweb
Publisert:

"John Wick"-stjerna skal dubbe den (kanskje?) kuleste figuren i "Sonic"-universet.

Annonse

Keanu Reeves (59) skal låne ut sin dyrebare stemme til antihelten Shadow i "Sonic the Hedgehog 3". Det skriver Variety.

Til tross for at spill-adaptasjoner ikke har rykte på seg for godt kino-hell, har Sega-karakteren Sonic klart seg temmelig bra. Det superraske, blå pinnsvinet og hans helsprø erkefiende Dr. Robotnik overrasket alle med humor, action og sjarm i live action-filmen "Sonic the Hedgehog" i 2020. To år senere ble oppfølgeren "Sonic the Hedgehog 2" lansert til samme mottakelse som forgjengeren, og nå er altså en tredje film om spillfiguren på vei.

"Sonic the Hedgehog 3" har norgespremiere på kino 20. desember i år, og både Jim Carrey, Ben Schwartz, Idris Elba og Colleen O'Shaughnessey er tilbake i sine respektive roller som henholdsvis Dr. Robotnik, Sonic, Knuckles og Tails.

Les også: "Fallout"-skaperen elsker den nye TV-serien

Jim Carrey og Sonic i Sonic the Hedgehog
TILBAKE: Jim Carrey i rollen som Dr. Robotnik.

Når Reeves, kanskje best kjent for sin rolle som sortkledd leiemorder i "John Wick"-filmene, trer inn på laget, er det ikke for hvem som helst. Det svarte pinnsvinet Shadow, er en av de mest populære figurene i spillene, og opptrer ofte som Sonics rival. Ifølge Wikipedia, dukket han opp for første gang i "Sonic Adventure 2" (2001), som var ment å være hans eneste opptreden. Shadow ble derimot så populær blant fansen, at han fikk innpass i en rekke Sonic-spill, før han i 2005 fikk hovedrollen i spinoffen "Shadow the Hedgehog".

Og litt cash ligger det nok også i avtalen.

Globalt spilte de to første Sonic-filmene inn 752,2 millioner dollar i Paramount-kassa, noe som gjør serien til en av selskapets mest vellykkede noensinne. Det er med andre ord ikke overraskende at Jeff Fowler returnerer til registolen for tredje gang, på ny med manusforfatterne Pat Casey og Josh Miller ved skrivebordet.

"Sonic the Hedgehog 3" kommer på kino 20. desember - legg til filmen i din huskeliste her

Annonse