Margot Robbie og brettspillet Monopol
Foto: NTB/ Hasbro

Margot Robbie skal lage storfilm om brettspillet Monopol

Filmweb
Publisert:

Siden 1935 har Monopol rukket å bli et av verdens mestselgende brettspill, og populariteten vil sannsynligvis ikke dabbe av med denne filmen...

Annonse

Etter storsuksessen med "Barbie", har skuespiller og produsent Margot Robbie (33) nye filmplaner på blokka, og denne gangen er det Monopol som skal lokke kinopublikummet.

Ifølge Variety, teamer stjernas produksjonsselskap LuckyChap opp med Lionsgate og leketøysgiganten Hasbro for å bringe brettspillet til lerretet. Nyheten ble annonsert under kinokonferansen CinemaCon i Las Vegas, onsdag.

- Jeg kunne ikke ha sett for meg et bedre produksjonsteam for denne elskede og ikoniske merkevaren enn LuckyChap, sa Lionsgate-sjefen Adam Fogelson fra scenen.

- De er eksepsjonelle produsenter som velger prosjektene sine med omhu og omsorg, og går inn i "Monopol" med et klart perspektiv. Vi er ekstremt spente på å jobbe med hele LuckyChap-gjengen, om det vi alle tror kan bli deres neste blockbuster, la han til.

Annonse

LuckyChap, som for bare en måned siden avslørte at de også har en filmatisering av det populære dataspillet The Sims på gang, delte entusiasmen.

- Monopol er en topp eiendom - bokstavelig talt. Dette spillet har resonert globalt i generasjoner, og vi gleder oss sånn til å bringe det til live i samarbeid med disse fantastiske teamene fra Lionsgate og Hasbro, sa produksjonsselskapet, som tidligere har levert filmer som "I, Tonya" og "Promising Young Woman".

Zev Foreman, leder i filmavdelingen hos Hasbro Entertainments, la til at "Monopol tilbyr en utrolig platform til å fortelle historier" og roste samarbeidspartnerne for å ville "bringe et historisk stykke popkultur til det store lerretet" med dem.

Annonse