Kinogavekort: Perfekt bursdagsgave til den som har alt!

Filmweb
Publisert:
Sist oppdatert:

Og et stort pluss; denne gaven kan du fikse i siste liten.

Annonse

Det er alltid vanskelig å vite hva man skal gi bort i bursdagsgave til den som har alt. Tankene beveger seg kanskje til en opplevelse, men hvor skal man begynne?

Vel, du trenger ikke tenke lenger - vi har nemlig et tips som faller i smak hos absolutt alle, uansett alder og kjønn; - Et gavekort på kino!

En kinoopplevelse er både sosialt og minnerikt, og gir mottakeren mulighet til å velge både film, snacks(!), sted og tidspunkt selv. Det er ingen tvil om at gleden etter en hyggelig stund i kinomørket, varer lenger enn noe som til slutt ender i en skuff.

Kjøp kinogavekort i bursdagsgave her!

Enkelt å kjøpe

Du velger selv gavekortets beløp, og antall gavekort du ønsker å kjøpe. Etter gjennomført kjøp, sendes en pdf til oppgitt e-postadresse. Denne kan enkelt videresendes eller printes ut og gis bort. Gjort på et blunk!

Du finner elektroniske Kinogavekort her, men Kinogavekortet kan også kjøpes fysisk i dagligvare-butikker, kiosker og bensinstasjoner over hele landet.

Slik tar den heldige gavekortet i bruk

Annonse

Gavekortet kan brukes både på kinobilletter og kioskvarer. Billetter kan kjøpes på nett eller fysisk på kinoen. På nett fyller den heldige inn gavekortnummeret etter at han/hun har funnet ønsket film og kino. På selve kinoen bruker man gavekortet i billettluken eller i kiosken. Gavekortet er gyldig i 12 måneder fra kjøpsdato.

Kjøp kinogavekort her!

Denne høsten står mange spennende kinofilmer for tur, og vi kan garantere at det finnes noe for enhver smak.

Sjekk ut noen av høstens storfilmer under, og klikk her for å se hele kinoprogrammet!

Annonse


Zendaya i Dune (2020)

Dune 2

Premiere: 28.02.2024
Sjanger: Eventyr / Drama / Sci-Fi / Action

"Dune: Part Two" utforsker den mytiske reisen til Paul Atreides når han forenes med Chani på jakt etter hevn mot konspiratorene som ødela familien hans. I møte med et valg mellom hans livs kjærlighet og skjebnen til det kjente universet, prøver han å forhindre en fryktelig fremtid kun han kan forutse.

Annonse

Gullnebb

Historien om ørnen som ble oppdratt av høns.

Gullnebb har aldri lært seg å fly. Det er ingenting merkelig med det, ingen høns kan fly. Sånn sett er han som alle andre, men det er så mye som gjør at han skiller seg ut også. Han oppfører seg ikke som de andre. Han er alltid ute etter action. Og så ser han helt annerledes ut. Han er riktignok oppdratt av høns, men kom fra et egg som foreldrene hans hadde funnet.

Annonse
a boy sitting at a desk
Foto: Foto: Bjørg Engdahl

Ibelin

Premiere: 08.03.2024

Sjanger: Dokumentar

"Ibelin” is powerful cinema - a moving masterwork (Variety)
Gameren Mats Steen døde av en muskelsykdom bare 25 år gammel. Foreldrene hans sørget over det de trodde hadde vært et ensomt og isolert liv, da de plutselig begynte å få meldinger fra online-venner av Mats over hele verden. Filmen gjenskaper det rike livet til Mats´ avatar «Ibelin» i spillverdenen. Alt er basert på virkelige hendelser og dialoger, hentet fra rollespill i World of Warcraft. I tillegg får vi se arkivopptak og intervju med vennene Mats fikk gjennom spillet.

Annonse

Furiosa

Anya Taylor-Joy og Chris Hemsworth spiller hovedrollene i George Millers «Furiosa», den etterlengtede returen til den ikoniske, dystopiske verdenen Miller skapte med de banebrytende «Mad Max»-filmene for mer enn 30 år siden.

Miller kommer nå med et originalt og frittstående actioneventyr som vil avsløre opprinnelsen til den beinharde Furiosa fra den Oscar-vinnende suksessen «Mad Max: Fury Road». Den nye filmen fra Warner Bros. Pictures og Village Roadshow Pictures er produsert av Miller og hans mangeårige partner, Oscar-nominerte Doug Mitchell («Mad Max: Fury Road», «Babe»).

Kjøp Kinogavekort i bursdagsgave her!

Annonse