Dianas bryllup Pål Sverre Hagen og Marie Blokhus i Dianas bryllup

Ny trailer til den norske komedien Dianas bryllup

Filmweb
Publisert:

Marie Blokhus og Pål Sverre Hagen spiller hovedrollene i den norske komedien Dianas bryllup, med en handling som spenner seg over 30 år! Se traileren over.

Annonse

Komedien Dianas bryllup er en høylytt hyllest til de som hiver seg hodeløst inn i kjærligheten. Om to som aldri slutter å elske hverandre, selv om de i perioder ikke tåler trynet på hverandre.

Det er 29. juli 1981. Lady Diana Spencer går ned kirkegulvet sammen med Prins Charles i ærverdige St. Pauls katedral i London. Samme dag står også et annet bryllup, i kantina til Borregaard Industrier. Der er det bryllupsfest for det nygifte paret Liv og Terje. I barnevogna ligger deres nyfødte datter Diana, som skal se mye rart i årene som kommer.

Liv og Terjes heisatur av et ekteskap blir observert fra sidelinja av Diana, helt fra hun er baby til hun flytter hjemmefra. Alt hun kan se er verdens verste foreldre som på ingen måte gjør så godt de kan. Når det så 30 år senere skal stå enda et bryllup, og det er Diana som skal gifte seg på et gods i Sverige, står nervene i høyspenn. Og verre skal det bli.

Regissør og manusforfatter Charlotte Blom har tidligere laget filmen Staying Alive. Dianas bryllup har kinopremiere 25. september. Watchlist filmen her!

Annonse

Halv pris på kino

Dianas bryllup er en Kinoklubb-film, og medlemmer av Kinoklubb Norge kan se den på kino til halv pris denne høsten. Hvert år velger Kinoklubbens filmutvalg ut ti filmer som medlemmer kan se til halv pris. Kinoklubb-filmen 13 måneder går på kino nå, og utover høsten kan medlemmer se filmer som The Personal History of David Copperfield, Gledelig jul og Den største forbrytelsen.

Blant de tidligere Kinoklubb-filmene er Once Upon a Time… in Hollywood, Ut og stjæle hester, A Star is Born, Little Women, Knives Out, Green Book, Norske byggeklosser, La La Land, Kongens nei og De urørlige.

Les mer om Kinoklubb, og meld deg inn, her!

Annonse