Regissøren teaser mer ondskap i Dune 2

Publisert:
Sist oppdatert:

Dennis Villeneuve gir HØYE forhåpninger til sci-fi-oppfølgeren.

Annonse

Nye detaljer om Dennis Villeneuves kommende sci-fi-oppfølger "Dune 2" har kommet oss for øret, og disse må vi jo såklart dele med dere.

I et nylig intervju med Empire, teaser nemlig regissøren både detaljer rundt filmens handling og røper at innspillingens oppstart er satt til slutten av sommeren 2022.

- En fordel akkurat nå, er at det er første gang jeg arbeider med det samme universet på nytt. Jeg jobber med den samme gjengen, alle vet hva de skal gjøre og hvordan dette kommer til å se ut. Selve filmen kommer til å bli mer utfordrende, men vi vet hvor vi er på vei og manuset er skrevet. Så jeg føler meg ganske trygg. Ærlig talt, er pandemien det eneste usikre momentet for meg akkurat nå.

Les også: Dette vet vi om Wonka!

FÅR REGI: Dennis Villeneuve og Zendaya under innspillingen av "Dune".

Videre understreker "Blade Runner 2049"-regissøren at det å bringe første kapittel i Frank Herberts ikoniske sci-fi-saga var en stor greie for ham. Han avslører også at han vil flytte fokuset litt i neste runde. Den onde Harkonnen-klanen, med Stellan Skarsgårds Baron Vladimir Harkonnen i spissen, skal vies mer skjermtid enn i den første filmen.

- Når man har med en adaptasjon å gjøre, må man ta dristige valg for å gjøre det hele levende. Og jeg tror dette var den beste måten å introdusere universet for et bredt publikum. I neste film har jeg mer fleksibilitet, og det blir mulig å dykke litt dypere i noen av detaljene.

Det er som sjakk! Det vil introduseres noen nye karakterer i seriens andre del, og en avgjørelse jeg tok veldig tidlig var at den første delen skulle fokusere på Paul Atreides og hans opplevelse av å møte en ny kultur for første gang. I seriens andre del vil det bli mye mer Harkonnen-greier.

Annonse

Les også: De 15 beste filmene fra 2021

UGJENKJENNELIG: Stellan Skarsgård leder Harkonnen-klanen i "Dune".

Regissøren gjør det også klinkende klart hvor hans fokuset vil være de neste månedene.

- Jeg vil bare oppleve det og være tilstede hvert eneste øyeblikk (av innspillingen). Når jeg skyter en film, gjør jeg det som med alle filmene mine, som om det var den aller siste. Jeg kommer til å gjøre det samme med "Del 2".

"Dune", med Timothée Chalamet, Rebecca Ferguson, Zendaya, Javier Bardem, Dave Bautista og Stellan Skarsgård på rollelista, ble nylig og meget fortjent Oscar-nominert i hele ti kategorier, inkludert "Beste film". Det blir spennende å se om Villeneuve og gjengen klarer å holde stand i "Del 2", som etter planen skal lanseres 20. oktober 2023 på kino.

Annonse

Vi er gira!

Annonse