Robert De Niro i The Irishman

Robert De Niro (79) skal spille begge hovedrollene i ny gangsterfilm

Publisert:

Robert De Niro skal spille mot...Robert De Niro i Warner Bros. kommende gangsterfilm "Wise Guys".

Annonse

Filmen skal regisseres av Barry Levinson, best kjent for Tom Cruise og Dustin Hoffman-dramaet "Rain Man" (1988), og skal etter planen lanseres på kino. Det melder Variety.

Levinson har regissert De Niro en rekke ganger tidligere, blant annet i filmen "Wag the Dog", "Sleeper" og "The Wizard of Lies" - filmen om Bernie Madoff-skandalen.

"Wise Guys" dreier rundt de to italiensk-amerikanske mafiabossene Vito Genovese og Frank Costello, som drev sine respektive familier under det 20. århundre. I 1957 skal Genovese ha prøvd å myrde Costello, som overlevde angrepet - og siden forsøkte å trekke seg tilbake fra mafiatilværelsen.

79 år gamle De Niro er angivelig klar for å spille begge hovedrollene i filmen, som er skrevet av "Goodfellas"-manusforfatteren Nicholas Pileggi.

Annonse

De Niro har allerede et av sjangerens mest ikoniske navn, med legendariske gangsterfilmer som "The Godfather Part II", "Casino", overnevnte "Goodfellas" og "The Irishman" på CV'n.

Utover De Niro, har vi foreløpig ingen detaljer om rollelista i "Wise Guys", eller når filmen skal lanseres. Vi oppdaterer dere så fort vi vet noe mer.

Annonse