Ryan Reynolds avslører store Deadpool 3-nyheter

Publisert:

ENDELIG!

Annonse

Det tredje kapittelet i filmserien om Marvels rappkjefta antihelt Deadpool har stått i stampe i flere år, men nå begynner ting endelig å skje.

Franchisens frontmann, Ryan Reynolds, har nemlig avslørt at ingen ringere enn Shawn Levy er utpekt til å regissere den etterlengtede filmen. Levy har tidligere instruert Reynolds i de to filmene "The Adam Project" (2022) og komedien "Free Guy" (2021), et samarbeid som åpenbart har fungert for begge parter.

Reynolds avslørte nyheten i en Twitterpost, med et bilde av sine to tidligere Levy-rollefigurer Adam Reed og Guy, side om side med Deadpool. Til bildet skriver han: "The third film in my Shawn Levi trilogy will be a tad more stabby". Og det gir jo absolutt mening, da skuespillerens tidligere Levy-samarbeid har vært reinspikka sofakos.

Se posten under:

Annonse

Voldelig superhelt

De første to "Deadpool"-filmene ble lansert i 2016 og 2018, og høstet begge enorm suksess. Sistnevnte, med blant annet Zazie Beetz og Josh Brolin på rollelista, spilte inn sinnsyke 800 millioner dollar på verdensbasis. Med sin frekke humor og over middels blodige volds- og drapsskildringer (til superheltfilm å være), har Reynolds og Deadpool kapret en gigantisk og dedikert fanskare.

I USA har franchisen så langt vært "R-rated", hvilket vil si at alle under 17 år må se filmen i følge med en voksen. Her til lands har Medietilsynet vurdert "Deadpool" og "Deadpool 2" til aldersgrense 15 år. Begrunnelsen har vært at filmene inneholder store mengder nærgående volds- og drapsskildringer.

I kjølvannet av Disneys oppkjøp av Fox i 2019, har fansen imidlertid fryktet at "Deadpool 3" kunne ende opp med en såkalt "PG-13"-aldersgrense (12 år i Norge), for å i større grad matche profilen til resten av MCU-filmene.

Til tross for spekulasjonene, trenger vi heldigvis ikke å frykte noe slikt. Både Reynold og produsent Kevin Feige, har ved en rekke anledninger lovet fansen at filmseriens neste kapittel ikke vil spare på kruttet. På noen måte. Det understreker skuespilleren nok en gang i Tweeten over. Fjoh.

Annonse

Foreløpig har vi ingen flere detaljer å dele med dere, dessverre. Det blir spennede å se hvor handlingen tar oss denne gangen, og ikke minst hvilke skuespillere som dukker opp/vender tilbake på lerretet. Vi kommer tilbake med mer.

Annonse