Marerittet Marerittet

Se Eili Harboe og Herman Tømmeraas i første teaser for skrekkfilmen "Marerittet"

Publisert:

Ikke alle mareritt er over når du våkner...

Annonse

17. februar er det duket for premiere på den norske skrekkfilmen "Marerittet", og nå har endelig den første teaseren funnet veien til oss.

Filmen, som har Eili Harboe ("Thelma"), Herman Tømmeraas ("Skam"), og Dennis Storhøi ("Forbannelsen") i hovedrollene, har allerede spilt for fulle saler ved en rekke av de største og viktigste skrekkfilmfestivalene i verden. I oktober fikk også et knippe heldige, norske sjangerentusiaster se "Marerittet" under "Ramaskrik" i Oppdal.

I en pressemelding fra Nordisk Film Distribusjon, kan regissør Kjersti Helen Rasmussen avsløre at hun er overveldet over publikums respons, så langt:

- Jeg gledet meg veldig til å møte publikum på sjangerfestivalene i USA og Europa, og ble helt «blown away» av hvor mange som hadde en sterk opplevelse og delte sine personlige historier om filmens tema etter visning.

Se hvor du kan streame filmer og serier

Annonse

Les også: Nå har "Terrifier 2" fått norsk premieredato!

GÅSEHUD: Herman Tømmeraas og Eili Harboe i "Marerittet".

I "Marerittet" møter vi 25-åringene Mona og Robby som nettop har kjøpt sin første leilighet sammen. Kort tid etter innflyttingen får Mona voldsomme og intense drømmer. Når den nyfødte babyen til paret ved siden av dør, intensiveres marerittene og etter hvert innser Mona at noen eller noe er i ferd med å ta seg inn i vår verden gjennom henne.

Rasmussen har jobbet med film i en årrekke, hovedsakelig som manusforfatter. Med "Marerittet" leverer hun, i tillegg til manuset, sin egen regidebut. Det er derfor ekstra kult at grøsseren allerede har blitt plukket opp av den anerkjente, franske salgsagenten Wild Bunch. Produsent Einar Loftesnes er stolt av kollaborasjonen:

- Å samarbeide med en så stor salgsagent som Wild Bunch International har vært en enorm ære. De har bidratt til å løfte filmens kvaliteter til internasjonalt nivå, samt fått filmen ut i det globale markedet.

Annonse

Se filmens teasertrailer øverst i artikkelen, og den creepy plakaten under.

"Marerittet" har norgespremiere 17. februar - legg til filmen i din huskeliste her

Annonse