Darth Maul i Star Wars: Episode I – Den skjulte trussel

"Star Wars Episode 1" kommer tilbake på kino i anledning filmens 25-årsjubileum

Filmweb
Publisert:
Sist oppdatert:

Det er bare å rydde kalenderen, folkens!

Annonse

I anledning 25-årsjubileet til en av filmhistoriens mest ikoniske filmer, har Lucasfilm annonsert at "Star Wars Episode 1 - The Phantom Menace" kommer tilbake på kino fra 3. mai (jepp, en nydelig start på "May the 4th be with you"-helgen).

Denne begivenheten markerer en unik mulighet for både ferske og trofaste fans til å oppleve filmen på det store lerretet, og ikke minst feire dens arv og innflytelse på popkulturen de siste 25 årene.

George Lucas' "The Phantom Menace" spoler tilbake til begynnelsen av Skywalker-sagaen, og skildrer blant annet Anakin Skywalkers første møte med jediene, begynnelsen på den galaktiske borgerkrigen, og introduksjonen av fanfavoritten Darth Maul. En haug av ikoniske scener og uforglemmelige øyeblikk, med andre ord!

Som om ikke det var nok, kommer relanseringen også med en splitter ny og episk plakat, designet av Matt Ferguson. Den prydes av både Obi-Wan, Qui-Gon, Padmé og Darth Maul, og er ganske fantastisk etter vår mening.

Annonse

Vi vet foreløpig ikke når billettsalget til "Star Wars Episode 1 - The Phantom Menace" starter, men hold øynene åpne - vi oppdaterer dere så fort vi vet noe mer.

Se Fergusons plakat under:

Star Wars Episode 1 25-årsjubileum

Disney Norge har foreløpig offentliggjort denne plakaten for det norske markedet:

Star Wars Episode 1: The Phantom Menace 25 års jubileum - Plakat
Annonse