Quentin Tarantino, Marvel/Captain America

Tarantino kaller Hollywood "Marvel-ifisert": - De er egentlig ikke filmstjerner

Publisert:

Stjerneregissøren har ikke mye til overs for Marvel-filmer, eller skuespillerne i dem...

Annonse

For et par uker siden fortalte Jennifer Aniston Allure Magazine at "det finnes ikke flere filmstjerner" og at "glamouren er død". Nå støttes påstandene av en annen levende Hollywood-legende, nemlig Quentin Tarantino. I en ny episode av podcasten "2 Bears, 1 Cave" (via Variety), legger "Kill Bill"-regissøren skylda på ingen ringere enn Marvel-heltene.

- En del av denne Marvel-ifiseringen av Hollywood er...Du har har en haug av skuespillere som har blitt berømte for å spille disse karakterene. Men de er egentlig ikke filmstjerner. Sant? Captain America er stjerna. Eller Thor er stjerna. Jeg mener, jeg er ikke den første personen som sier det. Jeg tror det har blitt sagt en zillion ganger....men det er typ, du vet, disse franchise-skuespillerne som blir stjerner.

Les også: Tarantino trodde aldri han skulle se en film om "Top Gun: Maverick" igjen: - I Fu**ing Love It

Nataie Portman og Chris Hemsworth i Thor: Love and Thunder

Natalie Portman og Chris Hemsworth i "Thor: Love and Thunder".

Til tross for skepsisen, presiserer regissøren at han ikke er noen utpreget Marvel-hater.

- Hør her, jeg pleide å samle på Marvel-tegneserier som en gal da jeg var barn. Det er et aspekt at hvis disse filmene kom ut da jeg var i tjue-årene, ville jeg helt klart vært jævla glad og elsket dem. Jeg mener, da ville de ikke ha vært de eneste filmene som ble laget. De ville vært "de filmene" blant mange andre filmer. Men du vet, jeg er nesten 60, så ja. Nei, jeg er ikke veldig begeistret for dem.

Regissøren legger til:

Annonse

- Det eneste jeg har i mot filmene, er at de ser ut til å være det eneste som blir laget. Og de er det eneste som ser ut til å skape noen form for begeistring hos en fanbase, eller til og med for studioet som lager dem. Det er det de er begeistret for. Også er det bare det faktum at de er det eneste som representerer denne tidsepoken av filmer. Det er i grunn ikke plass til noe annet. Det er problemet mitt.

Det er med andre ord bare å skylle drømmen om en Tarantino-regissert Marvel-film i dass, folkens...Vi håper forøvrig at du ikke hadde en.

Annonse