Attack of the 50 Foot Woman

Tim Burton lager nyinnspilling av "Attack of the 50 Foot Woman"

Filmweb
Publisert:

"A Nightmare Before Christmas"-regissøren kaster seg over kultfilmen fra 1958.

Annonse

Tim Burton, den legendariske regissøren bak filmer som "Edward Scissorhands" og "Alice in Wonderland", skal regissere en nyinnspilling av kultklassikeren "Attack of the 50 Foot Woman". Det skriver Deadline.

Originalfilmen, som ble utgitt i 1958, forteller historien om Nancy Archer (Allison Hayes), en kvinne som vokser til gigantiske høyder etter å ha vært i kontakt med et romvesen. Nancys nye kropp gjør det allerede kompliserte forholdet til ektemannen vanskelig, og snart legger hun ut på en hevntokt mot alle som har forrådt henne.

Så langt er ingen skuespillere knyttet til prosjektet, men manusforfatter Gillian Flynn ("Gone Girl", "Sharp Objects") skal være hyret inn til å skrive den nye versjonen av historien.

Burton, som senere i år er kinoaktuell med "Beetlejuice"-oppfølgeren "Beetlejuice Beetlejuice", har også tidligere gjort suksess med å gi nytt liv til gammel sci-fi-moro. Det var nemlig 60-tallets byttekort "Mars Attacks" som inspirerte regissøren til å lage 1996-kultfilmen med samme tittel. Kortene, som var illustrert av Wally Wood og Norman Saunders, var prydet av fæle aliens og fortalte historien om deres invasjon av jorda.

Annonse

Lanseringsdatoen for Burtons "Attack of the 50 Foot Woman" er hittil ikke kjent. Vi oppdaterer dere så fort vi vet noe mer.


Annonse