Michael Keaton i Beetlejuice Beetlejuice
Foto: Warner Bros

Tim Burtons "Beetlejuice 2" har fått sin første teaser - og den er fantastisk

Filmweb
Publisert:

September kan ikke komme fort nok...

Annonse

The juice is loose! Warner Bros. har endelig sluppet første teaser for "Beetlejuice Beetlejuice", oppfølgeren til Tim Burtons 1988-kultklassiker, og den røper at vi har en DEILIG nostalgitripp foran oss (*krysserfingreogtær*).

Rollelista er kul. I en av hovedrollene finner vi "Wednesday"-stjerna Jenna Ortega, og med seg på laget har hun blant andre Willem Dafoe, Monica Belluci og Justin Theroux, i tillegg til de originale "Beetlejuice"-skuespillerne Michael Keaton, Winona Ryder og Catherine O'Hara. Burton har også hentet inn flere krefter fra Netflix-suksessen "Wednesday", nemlig manusforfatterne Alfred Geough og Miles Millar.

BLACK IS BACK: Catherine O'Hara som Delia, Jenna Ortega som Astrid, Winona Ryder som Lydia og Justin Theroux som Rory.

I fantasy-komedien "Beetlejuice", følger vi Charles (Jeffrey Jones), Delia (Catherine O'Hara) og Lydia Deetz (Ryder) som flytter inn i et hjemsøkt hus. Det er gjenferdene etter Maitland-paret Adam og Barbara (spilt av Alec Baldwin og Geena Davis), som nylig døde i en bilulykke, som nekter å forlate boligen. I et forsøk på å skremme ut Deetz-familien, søker spøkelsesduoen hjelp hos den pur onde ånden Beetlejuice...

Med bælsterke skuespillerprestasjoner, et glimrende manus, fengende lydspor og ikke minst ikoniske kostymer, har "Beetlejuice" gått inn i historiebøkene som en morbid fest av en film. Og fortsettelsen blir intet mindre, skal vi tro Keaton som er tilbake i tittelrollen.

- Beetlejuice er det mest forbanna morsomme du kan jobbe med, sa stjerna i et intervju Empire Magazine i november, og røpet videre at det meste av effektarbeidet er gjort på gamlemåten.

- Det er så gøy, og det er så genialt. Og vet du hvorfor? Vi gjør det eksakt på samme måte som vi gjorde den første filmen.

Annonse

- Å finne på ting, få ting til å skje, improvisere og utfolde seg, men bokstavelig talt med håndlagde ting, som når folk skaper ting med hendene sine og bygger noe. Fantastisk. Det er den morsomste opplevelsen jeg har hatt med filmjobbing på, jeg kan ikke engang fortelle deg hvor lenge, la han til.

Se teaseren øverst i artikkelen.

Warner Bros. skal etter planen lansere "Beetlejuice 2" på kino 6. september - legg til filmen i din huskeliste her

Annonse