Trekantdrama: Olivia Wilde fikk rettspapirer om barnefordeling levert på scenen under CinemaCon

NTB
Publisert:

Olivia Wilde sto tirsdag på scenen foran 4.000 under den store filmbransjemessen CinemaCon i Las Vegas da hun fikk overrakt en stor konvolutt merket "Personal and Confidential".

Annonse

Wilde var i ferd med å presentere en ny film hun har regi på da en kvinne kom bort til scenekanten med den gule konvolutten, som viste seg å inneholde rettslige dokumenter i en barnefordelingssak.

Ifølge People trodde mange tilstedeværende først det kunne dreie seg om et nytt manus som en håpefull overrakte, men i stedet var hun blitt "served" – altså presentert papirer om at noen har gått til sak mot deg.

Og i dette tilfellet er det snakk om eksforloveden og filmstjernen Jason Sudeikis (til høyre på bildet). Han og Wilde har to små barn sammen – Otis på åtte år og Daisy Josephine på fem.

Wilde var selv forvirret og sa "dette var veldig mystisk", før hun åpnet konvolutten og la til "ok, den er grei". Kilder sier til People at det dreier seg om barnefordelingen i kjølvannet av bruddet – som angivelig kom overraskende på Jason Sudeikis, som har fortalt han ble "helt knust".

Annonse

Forholdet deres ble bekreftet å være slutt i november i fjor, to måneder etter at Olivia Wilde begynte å spille inn filmen hun presenterte i Las Vegas denne uken. Den heter ironisk nok heter "Don't Worry Darling" – der hun både har regi og spiller mot Harry Styles. Men de mest dampende scenene med ham er det Florence Pugh som gjør.

I januar kom bekreftelsen på at Wilde og den ti år yngre Harry Styles (til venstre på bildet) har innledet en romanse.

Nå strides det om Jason Sudeikis visste på forhånd om den mildt sagt oppsiktsvekkende måte å leverer stevningen på. Kilder nær ham hevder nei, mens eksperter på familierett sier at det er "høyst usannsynlig" at Sudeikis ikke hadde iallfall en anelse. CinemaCon er dessuten i ferd med å granske sine innslippsrutiner.

Verken Wilde eller Sudeikis har kommentert saken hittil.

Annonse