Sony bekrefter: "Venom 3" har fått tittel og ny premieredato

Filmweb
Publisert:

Antihelten Venom raser inn på kino tidligere enn først antatt.

Annonse

Sony Pictures Entertainment har endelig offentliggjort tittelen på den etterlengtede oppfølgeren "Venom 3", med Tom Hardy tilbake i dobbelrollen som journalisten Eddie Brock og det utenomjordiske symbiotet Venom.

Filmen, som fra nå av går under navnet "Venom: The Last Dance", har også fått premieredatoen fremskyndet fra 8. november til 25. oktober i år.

Så langt holder filmstudioet handlingen hemmelig, men vi vet at både Juno Temple, Chiwetel Ejiofor og Clark Backo står på rollelista, i tillegg til Hardy. Det ryktes også at førstnevnte skal spille en svært betydelig rolle, uten at vi helt vet hva det innebærer.

I oktober 2022 ble det kjent at Kelly Marcel skulle regissere det tredje filmkapittelet om "Venom". Marcel var en av tre krediterte manusforfattere på den første filmen om karakteren, og samarbeidet med hovedrolleinnehaver Tom Hardy om manuset til film nummer to. Med "Venom: The Last Dance" gjør hun sin regidebut, nok en gang basert på et manus undertegnet henne og Hardy.

Annonse

Ifølge Deadline har Marcel og Hardy sammen formet historien om Venom fra starten av, og "på vei inn i det siste kapittelet, er de to helt enige om hvilken retning de ønsker at historien tar". Spennende, spennende.

Til tross for lukne anmeldelser, har Marvels antihelt Venom vist seg å være en dollarmaskin uten sidestykke for Sony. "Venom" og "Venom: Let There Be Carnage" dro til sammen inn hele 1,4 milliarder dollar globalt, og franchisen har opparbeidet seg en ihuga fanskare. Her til lands ble "Venom" sett av 140 000 nordmenn på kino i 2018, og filmen ropte skamløst etter en oppfølger. Da den kom i 2021, strømmet 93 000 publikummere inn i kinomørket - hvilket er imponerende tall med tanke på pandemien som herjet.

Annonse