a person in garment

Wonder Woman 1984 er endelig på kino!

Filmweb
Publisert:
Sist oppdatert:

I dag flyttet SF Studios Norge premieredatoen til den etterlengtede oppfølgeren – til førstkommende fredag.

Annonse

Wonder Woman 1984 har vært ferdig i over et år, og før den første koronautsettelsen var planen at filmen skulle ha kinopremiere våren 2020. I USA hadde filmen kinopremiere 25. desember, samtidig som den ble tilgjengelig på strømmetjenesten HBO Max.

I utgangspunktet skulle kinolanseringen i Norge skje på samme dag, men siden kinoene i flere av Norges tettest befolkede byer har vært stengt denne vinteren, ble filmen utsatt – først til 15. januar, og deretter til "februar".

Klokka to i dag endret SF Studios Norge premieredatoen til Wonder Woman 1984 på Filmwebs sider – den kommer nemlig om to dager.

Det er høyst uvanlig at en film blir flyttet tett på premieredagen, etter at de fleste åpne kinoer allerede har lagt opp programmet sitt og begynt billettsalget. Vi i Filmweb kan ikke huske at dette har skjedd med en film vi har hørt om, for ikke å nevne en stor, påkostet superheltfilm som mange har gledet seg til.

Se hvor du kan streame filmer og serier

Annonse

Smittekurven i Norge er synkende, og nylig var det færre smittesituasjoner i Oslo enn det har vært siden 11. oktober. På grunn av mutasjonene som er i omløp, er det likevel ikke sikkert at kinoene i de hardest rammede kommunene kommer til å åpne med det første.

Les også: Disse kinoene er åpne

Wonder Woman sto for en stor vending i DC-universet, med både strålende kritikker og høye innspillingstall. Handlingen i oppfølgeren foregår, ikke uventet, i 1984 – mot slutten av den kalde krigen.

I tillegg til Gal Galdot i tillelrollen, vil Chris Pine og Connie Nielsen vende tilbake som Steve Trevor og Hippolyta. Regissør Patty Jenkins, som stod bak eneren, skal også styre denne i havn.

Annonse

Kjøp billetter til Wonder Woman 1984 her!

Vi vet ikke om filmen blir tilgjengelig på noen strømmetjeneste i Norge med det første. HBO Nordic skal i løpet av året en gang bli til HBO Max, men det er ennå litt uklart når det skiftet skal ta sted, og vi har ikke hørt noe som antyder at Warners kinofilmer skal slippes på strømmetjenesten i Norge.

Les også: Warner Bros. lanserer alle sine 2021-filmer på kino og streaming samtidig

Annonse