Cynthia Nixon, Sarah Jessica Parker og Kristin Davis i And Just Like That…

And Just Like That… Se teaseren til Sex and the City-fortsettelsen

Filmweb
Publisert:

HBO Max fhar sluppet en teaser til den kommende Sex and the City-spinoffen And Just Like That…, der tre av de fire originale venninnene kommer tilbake. Se den over!

Annonse

Sex and the City-gjengen kommer tilbake i en ny serie på strømmetjenesten HBO Max. Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon og Kristin Davis er tilbake i den kommende serien, med Michael Patrick King som sjefsforfatter og produsent. King regisserte en rekke episoder av serien, og skrev og regisserte begge spillefilmene.

Den ti episoder lange miniserien slipper sine to første episoder i Norge 9. desember.

Sex and the City er en klassisk HBO-serie om sex og dating i New York City, basert på en avisspalte og bok fra forfatteren Candace Bushnell.

Kim Cattrall, som spilte Samantha Jones i serien og filmene, stiller ikke opp i miniserien. Hun trakk seg fra den planlagte oppfølgerfilmen Sex and the City 3 i 2018, og er heller ikke interessert i å være med på moroa denne gangen.

I desember 2020 ble Cattrall intervjuet i podcasten Women's Prize for Fiction, der hun snakket om ryktene, og at hun ikke er interessert i å spille Samantha lenger:

- Jeg er heldig nok til å ha et valg – ikke at jeg ikke har jobbet for det, men jeg har det. Det er noe jeg føler meg veldig heldig som har, og jeg er veldig beskyttende overfor det. Jeg ville ikke hatt det bra med meg selv hvis jeg gjorde noe jeg virkelig ikke ønsket å gjøre.

And Just Like That… kommer på HBO Max 9. desember. Watchlist serien her!

Den kommende miniserien er ikke første forsøk på å vekke Sex and the City-universet i live igjen. Foruten to filmer har det tidligere blitt laget en tenåringsserie basert på en Bushnell-bok som følger Carrie på åttitallet. The Carrie Diaries varte i to sesonger, men er ikke tilgjengelig på streaming i Norge.

I fjor våres ble det også annonsert at Candace Bushnell sin "oppfølgerbok", "Is There Still Sex in the City?", skal bli serie. Boka skal visstnok ikke ha Carrie eller noen av de andre jentene i seg, men handler om dating i New York når man er i femtiåra. Tittelen alene har fått produksjonsselskapene til å sikle, og Paramount Television og Anonymous Content er i gang med å lage en ny TV-serie basert på boka.

Annonse

Ny strømmetjeneste – spar 50% resten av livet

26. oktober ble strømmetjenesten HBO Max tilgjengelig i hele Norden, samt Spania og Andorra. I 2022 skal tjenesten rulles ut i 21 andre europeiske land.

Den nye strømmetjenesten koster 89 kr i måneden eller 699 kr i året. Det er allerede en kraftig prisreduksjon sammenlignet med HBO Nordic, men de har dessuten et helt spesielt tilbud for nye abonnenter!

Fram til 30. november kan alle nye kunder, som ikke har abonnert på HBO Nordic tidligere, benytte seg av et spesielt kampanjetilbud: 50% rabatt på standard månedspris, som gjelder så lenge kunden beholder abonnementet sitt. Det betyr at månedskostnaden blir kun 44,50 kr for nye kunder i Norge!

Benytt deg av tilbudet her

Annonse