Helgetips: Se norske Sofie Karlstad i Celebrity Ex on the Beach

Publisert:
Sist oppdatert:

Den norske influenseren stjeler showet i realityfavorittens nye sesong på Paramount+.

Annonse

Annonsørinnhold for Paramount+

Paramount+ kan du streame hundrevis av filmer, serier og realityfavoritter. I sistnevnte kategori finner du nå den splitter nye sesongen av ultrapopulære Celebrity Ex on the Beach, spinoffserien til veletablerte Ex on the Beach, hvor konseptet går ut på at en gruppe kjente, single mennesker reiser på en luksuriøs ferie sammen for å finne kjærligheten.

Når deltakernes ekser dukker opp for å ta del i moroa, slår imidlertid idyllen sprekker og det er duket for, jepp - du gjettet riktig, D.R.A.M.A...

Se traileren øverst i artikkelen!

KLAR FOR EKSER OG DRAMA: Norske Sofie Karlstad er aktuell i den nye sesongen av Celebrity Ex on the Beach på strømmetjenesten Paramount+.

I denne runden av datingshowet får vi se en rekke internasjonale TV-profiler, som blant annet Nathan Henry kjent fra Geordi Shore, Megan Barton fra Love Island UK, Kori Sampson fra Too Hot to Handle, A'Whora fra den britiske versjonen av Rupauls Dragrace og ikke minst den norske influenseren- og tidligere Paradise Hotel og Love Island-deltakeren Sofie Karlstad.

24-åringen fra Finnmark har svimlende 238.000 følgere på Instagram, hvilket gjør henne til en av landets desidert største influensere. I en av realityseriens introduksjonsvideoer avslører Karlstad hva hun ønsker å få ut av oppholdet i den spanske luksusvillaen:

– Jeg vet hva jeg vil ha, og jeg føler det er vanskelig å finne det i 2021. Jeg vil finne noen i villaen som får meg til å le, som er selvsikker, som får meg til å ha det gøy de tre ukene jeg er her.

Annonse

Det er med andre ord bare å finne seg til rette på sofaen, under fjorårets innspilling på Tenerife sørget nemlig Karlstad & co for at den nye sesongen neppe vil gå i glemmeboka med det første...

Får du ikke nok av vaskebrett, drama og (til tider) skikkelig klein dating, må det nevnes at Paramount+ også tilbyr en rekke UK-sesonger av Ex on the Beach og Ex on the Beach: Peak of Love. På strømmetjenesten finner du også realitygull som Teen Mom, Teen Mom 2, The Hills-oppfølgeren The Hills: New Beginnings, Geordie Shore, RuPaul's Drag Race og mye, mye mer.

Prøv Paramount+ gratis i 7 dager!

A'Whora, kjent fra britenes versjon avRupauls Dragrace.

Mengder av eksklusivt originalinnhold

Strømmetjenesten Paramount+ tilbyr de beste filmene og seriene fra blant annet Paramount Pictures, Nickelodeon, Showtime, Comedy Central, MTV og den amerikanske TV-kanalen CBS.

Det er den eneste tjenesten som har de nye episodene av Yellowstone, Dexter: New Blood, Star Trek: Discovery, Yellowjackets, i tillegg til den kommende storserien Halo, The Offer – om innspillingen av Gudfaren og Oscar-vinner Susanne Biers The First Lady med blant andre Viola Davis, Michelle Pfeiffer og Gillian Anderson!

I tillegg til noen av de beste storfilmene og seriene for de voksne – alt fra den helt nye episoder av den historiske 25.sesongen av South Park, familiefavoritten Monstermania til den aktuelle, ferske Oscar®-nominerte dokumentarfilmen Ascension - byr Paramount+ på en lang rekke realityfavoritter, som helt nye Celebrity Ex On The Beach med norske Sofie Karlstad.

Paramount+ er det eksklusive strømmehjemmet til alle nye serier og filmer fra SHOWTIME, deriblant kommende Super Pumped: The Battle for Uber med Joseph Gordon-Levitt og Uma Thurman. Barn og familier kan kose deg med kjente og kjære titler som Dora utforskeren, Teenage Mutant Ninja Turtles, PAW Patrol, nye episoder av iCarly, PAW Patrol: Filmen, SvampeBob Firkant– inkludert nye Camp Korall: SvampeBobs underår – og mye, mye mer!

Annonse

På Paramount+ finner du mer enn 6000 filmer og serieepisoder du kan boltre deg i! Det fylles hele tiden p�� med mye nytt og eksklusivt originalinnhold – du ikke finner noe annet sted, i tillegg til et mangfoldig arkiv med film- og serieklassikere.

Paramount+ er tilgjengelig på nett, som app, i Apple TV og via både Telenor og Allente. Strømmetjenesten er også tilgjengelig hos Strim, RiksTV og Telia.

Prøv Paramount+ gratis i 7 dager!

Annonse