The Boys
Foto: Prime Video

Amazon avslutter "The Boys" med sesong 5

Filmweb
Publisert:

"The Boys" er tilbake på Prime Video 13. juni, men så nærmer det seg jammen slutten for gutta...

Annonse

I morgen (torsdag) slippes fjerde sesong av kritikerroste "The Boys", som plutselig viste seg å være superheltseriens nest siste kapittel. Tirsdag annonserte nemlig skaperen Eric Kripke at han og kollegene vil runde av suksessen med sesong 5.

"Premiereuka for The Boys sesong 4 er et godt tidspunkt å annonsere at sesong 5 blir finalesesongen!", skrev Kripke i en post på X (tidligere Twitter).

"Det var alltid planen min, jeg måtte bare være hemmelighetsfull til jeg fikk et siste ok fra Vought. Begeistret over å bringe historien til et blodig, episk og fuktig klimaks. Se sesong 4 om to dager, fordi slutten har begynt!", la han til.

Annonse

Kort tid etter publiseringen av posten, lot Kripke seg intervjue av Variety. Her avslørte han at det nå jobbes med manuset for sesong 5, og at den åtte episoder lange finalesesongen skal spilles inn fra november 2024 til midten av 2025.

Den ultravoldelige og superhelt-parodierende serien er basert på The New York Times' bestselgende tegneserie av Garth Ennis og Darick Robertson. Duoen er involvert som to av seriens utøvende produsenter, i tillegg til navn som Seth Rogen og Evan Goldberg.

De tre første episodene i fjerde sesong slippes på premieredatoen 13. juni, og deretter vil fem ytterlige episoder slippes ukentlig.

Blant skuespillerne som vender tilbake i sine respektive roller, finner vi Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr, Erin Moriarty, Jessie T. Usher, Laz Alonso, Chace Crawford, Tomer Capone, Karen Fukuhara, Colby Minifie, Claudia Doumit og Cameron Crovetti. Vi får også stifte bekjentskap med nye ansikter i Susan Heyward, Valorie Curry og Jeffrey Dean Morgan.

Annonse

Prime Video beskriver handlingen i fjerde sesong slik:

I sesong fire står verdens skjebne på randen. Victoria Neuman befinner seg nå nærmere Det ovale kontoret enn noensinne, mens hun er under den stramme kontrollen til Homelander, som raskt konsoliderer sin makt.

Butcher, som har bare noen få måneder igjen å leve, har mistet både Beccas sønn og sin rolle som leder for The Boys. Resten av teamet er ferdig med hans løgner. Med alt på spill må de nå finne en måte å samarbeide på for å redde verden før det er for sent.

Annonse