Severence sesong 2
Foto: Apple Tv+

Endelig! Her er første titt på "Severance" sesong 2

Filmweb
Publisert:

Mark Scout er tilbake på jobb i sci-fi-thrillerens fortsettelse...

Annonse

"Welcome back, been a minute."

Den første teaseren for andre sesong av kritikerroste "Severance" er her, og avslører at Mr. Milchick ønsker Mark Scout tilbake på jobb i Lumon Industries med en bukett svevende, blå ballonger.

Apple TV+ har også postet et bilde av Mark og ballongene i SoMe, og jammen ser det ut til at et ansikt (som likner Marks) pryder den blå gummien. Vi får selvfølgelig ingen forklaring på hvorfor, men bildet gir oss i det minste en påminnelse om hvor sterile Lumon-korridorene er. Jaiks.

Severence sesong 2
TRIVELIG PÅ JOBB: Adam Scott i rollen som Mark Scout i andre sesong av "Severence"., Foto: Apple Tv+

Første sesong av sci-fi-serien ble sluppet på Apple TV+ i februar 2022, med blant andre Adam Scott, Patricia Arquette, Zach Cherry, Britt Lower og Tramell Tillman på rollelista.

Handlingen dreier rundt firmaet Lumon Industries, der alle de ansatte er frivillige forsøkskaniner for en kontroversiell operasjon kalt "severance". Inngrepet skiller de ansattes hukommelse i to deler; en for jobb og en for privatliv. De ansatte kan med andre ord ikke huske hverdagslivene sine i løpet av arbeidsdagen, eller arbeidslivet når de kommer hjem. Den perfekte balansen mellom arbeid og fritid, hæ? Jepp, det er noe muffins her, og det er utvilsomt mørke saker...

Ta en titt på teaseren, som er en del av en lengre teaservideo for kommende innhold fra Apple TV+, under:

Annonse

Premieredatoen for andre sesong av "Severance" er hittil ikke satt.

Annonse