Sydney Sweeney i "Euphoria"

Euphoria-stjerna om nakenhet og sex-scener: - Jeg har aldri følt meg ukomfortabel

Publisert:
Sist oppdatert:

Sydney Sweeney åpner opp om "Euphoria"-karakteren Cassie, og hvordan det er å spille inn nakenscener.

Annonse

I en ny episode av Varietys serie "Actors on Actors", får vi være flue på veggen når stjerneskuddet Sydney Sweeney (24) åpner opp om sin spinnville "Euphoria"-karakter, Cassie. Det gjør hun i en samtale med "Yellowjackets"-skuespiller Christina Ricci (42).

- Hun (Cassie) vet ikke hvordan hun skal kommunisere uten å vise frem kroppen sin. Det er en form for kommunikasjon for henne, og hun har aldri lært at hun ikke trenger det.

Les også: I disse filmene har skuespillerne faktisk sex

FARLIG DUO: Jacob Elordi og Sydney Sweeney i rollene som Nate Jacobs og Cassie Howard.

Hittil i serien, har Sweeney gjort en rekke naken- og sex-scener i rollen. 24-åringen avslører at innspillingen av dem, har gitt henne mer selvtillitt rundt kroppen sin.

- Det er veldig trygge omgivelser. Jeg er virkelig heldig som jobber i en tid hvor det er lagt så mye tanke i prosessen, og vi har intimitetskoordinatorer. Jeg har merkelig nok blitt veldig trygg i kroppen min, gjennom Cassie.

Ricci stiller spørsmål om hva en såkalt intimitetskoordinator gjør, hvorpå Sweeney svarer at "De tar med seg verktøy".

Annonse

"Du tuller? Hva slags verktøy?", følger Ricci opp.

Sweeney utdyper:

- Vi koreograferer hele greia. Noen ganger er det yogamatter man kan legge mellom hverandre. Eller så er det pads eller yogablokker, det finnes en del rare ting. Og selv om du har sagt ja til å gjøre noe, spør de deg direkte på stedet dagen det skal skje; 'Har du ombestemt deg? Fordi du kan det.' Det er så fint. Jeg har aldri følt meg ukomfortabel.

I tillegg til innsatsen i "Euphoria", har Sweeney bevist hva hun er god for i produksjoner som "The Handmaid's Tale", "Sharp Objects" og "The White Lotus". Det har tatt helt av for 24-åringens karriere, og snart skal hun til pers i sin aller første kinoblockbuster (av mange?). Hun er nemlig castet til "Madame Web", Sonys neste storfilm i deres "Spider-Man"-univers.

Annonse

Så langt vet vi ikke hvilken rolle hun skal spille, men hun får møte Dakota Johnson ("Fifty Shades of Grey") i den mystiske tittelrollen, samt Emma Roberts i en annen, hittil ukjent rolle.

Heia, heia!

Annonse